selamun aleyküm...
2.690 görüntülenme · 27 yanıt
sibel1, post: 1105029, member: 93111sagol canım inşallah hepimize hayırlı olur allah yüregini nurla doldursun mekanını cennet eylesin inşallah
maşaALLAH ne güzel dualarınız
Rabbimiz cc cennette kavuştursun bizleri inşALLAH.
üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inşALLAH
Selam ve dua ile...:H
Rabbimiz cc cennette kavuştursun bizleri inşALLAH.
üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inşALLAH
Selam ve dua ile...:H
sibel1, post: 1104985, member: 82164selamun aleyküm ben sibel,üyeliğim hayırlı ve daim olur inşallah,hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle,,
allaha emanet olun..:a15:
hoş geldiniz sefalar getirdiniz allaha emanet ol
ilknur8, post: 1105070, member: 83361Herkese merhaba,
bende yeni üye oldum. Buradaki arkadaşlık ve samimiyet sanırım çok nadir sitede bulunur.
Herkes biribiri için elinden geleni yapıyor bu o kadar güzel bir durum ki inşallah hep böyle kalır bu site.Hayırlı günler.
sende hoş gelmişin eğer kendini tanışma bölümünde tanıtırsan daha iii olur
:a15::a15:
ve aleyküm selam sibel kardeşim
hoş geldiniz
amin
selametle
hoş geldiniz
amin
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
sibel1, post: 1104985, member: 82164selamun aleyküm ben sibel,üyeliğim hayırlı ve daim olur inşallah,hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle,,
bende yeni üye oldum. Buradaki arkadaşlık ve samimiyet sanırım çok nadir sitede bulunur.
Herkes biribiri için elinden geleni yapıyor bu o kadar güzel bir durum ki inşallah hep böyle kalır bu site.Hayırlı günler.
aleyküm selam
hoşgeldiniz aramıza
daim olursunuz inşallah...
Aleyküm selam, hosgeldin aramiza.. :)
Güzel paylasimlarda yorumlarda bulusalim.. :)
Hosgeldin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/58486-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.