allah rızası için yardım edin!

811 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
hümeyra90

hümeyra90

Yeni Üye · 7 mesaj

selamun aleykum sabah 10 dan beri baş ağrısı çekiyorum annemi aradım nazardır dedi sabahtan da bir cemiyete girdim densizin biri sürekli baktı daha sonra feci bir baş ağrısı halen devam ediyor. uyuyamıyorum bile.. tek başıma yaşıyorum napıcam hiç bilmiyorum ağrıkesiciler fayda etmedi bol bol nas felak sureleri okuyorum geçmedi geçmiyor ölüyorum ağrıdan :a36: var mıdır bunun bir çaresi hayatımda böyle bir ağrı görmedim :(
cih-ad

cih-ad

Yeni Üye · 9 mesaj

mevlam acil şifalar versin...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleykum selam kardeşim..
Rabbim acil şifalar versin inşaAllah geçer.
Zordur baş ağrısı..
Felak,Nas,Ayetel Kürsi okuyun, üfleyin kendinize..
hümeyra90

hümeyra90

Yeni Üye · 7 mesaj

allah razı olsun :a36:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

hümeyra90, post: 1434047, member: 22082selamun aleykum sabah 10 dan beri baş ağrısı çekiyorum annemi aradım nazardır dedi sabahtan da bir cemiyete girdim densizin biri sürekli baktı daha sonra feci bir baş ağrısı halen devam ediyor. uyuyamıyorum bile.. tek başıma yaşıyorum napıcam hiç bilmiyorum ağrıkesiciler fayda etmedi bol bol nas felak sureleri okuyorum geçmedi geçmiyor ölüyorum ağrıdan :a36: var mıdır bunun bir çaresi hayatımda böyle bir ağrı görmedim :(

Şiddetli baş ağrısı ve ateşi olan kimse sağ elini başına koyar ve 7 kere bu duâ yı okur :
{Bismillahil kebir.Neuzü billahil azimi min şerri ırkın na'âr.Ve min şerri harrin nâr}

''Büyük Allah'ın adıyla,zonklayan her damarın şerrinden ve cehennem ateşinin hararetinin şerrinden yüce Allah'a sığınırız.''
.................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.