Elif'im için bir yasin bağışlarmısınız?
625 görüntülenme · 4 yanıt
28 Mart 2012 tarihinde 24 haftalık gebe iken bebeğimin ensefalosel hastalığına yakalandığını öğrendim ve gebeliğim sonlandırıldı :( Sizlerden ricam masum minik bebeğim elif temel adına bir yasin bağışlarmısınız acaba kardeşlerim ?
kardelele, post: 1433203, member: 99647Hayırlı cumalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın inşallah.
çok zor bir durum .
Sabırlar diliyorum.
Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Rabbim sizden razı olsun kardelen kardeşim yüreğine sağlık Allah kabul etsin..
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh içind ebulundğunuz sıkıntılardan çıkmalzardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Sabırlar diliyorum.Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.Allah kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1433753, member: 60957Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh içind ebulundğunuz sıkıntılardan çıkmalzardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Sabırlar diliyorum.Elif bebek için 1 yasini okuyacağım.Allah kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.[/QU
Amin leyla kardeşim Allah cümlemizden razı olsun inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80904-elif-im-icin-bir-yasin-bagislarmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Elif...Elif....Elif'im... Şiirler 22 cevap
- ^^ELİF..,ELİF...,ELİF..."İM^^ Şiirler 32 cevap
- ACİL.kanser tedavisi gören SEVİM ABLAMIZ için 500 YASİN OKUNACAK YASİN ALMAK İSTEYEN Dua Bölümü 16 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Sitemizde Okulöncesi (4-6) yaş için Elif Ba Öğretim seti (pdf indir) Çocuk ve Kuran 7 cevap
- ELİF!İN GÖZYAŞLARI İbret için okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 25 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.