Bombaların yağdığı anda siperde namaz kılan çeçen mücahidin görüntüsü
3.076 görüntülenme · 2 yanıt
RE: Bombaların yağdığı anda siperde namaz kılan çeçen mücahidin görüntüsü
kardeslerim ben vallahi hayret kaliyorum bu dunyanin isine! Ya bu kadar da goz kapamak olmaz ya!! Tum dunya israillilerin elinde diye,onlar bizlere hakim mi olcak? Vallahi u bir hac yurusune benziyor,nereye baksan muslumanlarin katliyla yuzlesiyoruz...Acaba "arap devletlerinin" yuzunden mi cekiyoruz bu acilari? O kadar kuvverliyken,zenginken mazlum musluman kardeslerine bir seyler yapmadiklari icin mi Allah bize bu musibetleri gosteriyor? Su endonezyada olan tsunamiye de vallahi inanamiyorum artik,belkide okyanusun dibinde bir bomba patlatmis ve sonrada tsunami diyorlar......
Ben hic cevap bulamiyorum arkadaslar... Ama yinede Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin biz kullarina insallah.....
kardeslerim ben vallahi hayret kaliyorum bu dunyanin isine! Ya bu kadar da goz kapamak olmaz ya!! Tum dunya israillilerin elinde diye,onlar bizlere hakim mi olcak? Vallahi u bir hac yurusune benziyor,nereye baksan muslumanlarin katliyla yuzlesiyoruz...Acaba "arap devletlerinin" yuzunden mi cekiyoruz bu acilari? O kadar kuvverliyken,zenginken mazlum musluman kardeslerine bir seyler yapmadiklari icin mi Allah bize bu musibetleri gosteriyor? Su endonezyada olan tsunamiye de vallahi inanamiyorum artik,belkide okyanusun dibinde bir bomba patlatmis ve sonrada tsunami diyorlar......
Ben hic cevap bulamiyorum arkadaslar... Ama yinede Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin biz kullarina insallah.....
RE: Bombaların yağdığı anda siperde namaz kılan çeçen mücahidin görüntüsü
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ HER ZAMAN ALLAH'LA BERABERLER...B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ HER ZAMAN ALLAH'LA BERABERLER...B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/809-bombalarin-yagdigi-anda-siperde-namaz-kilan-cecen-mucahidin-goruntusu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mücahidin Günlük Hayatı 7 Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
- Namaz kılan bir mü'min bir günde en az.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Namaz kılan insan neyi düşünmeli? Nasihatler 2 cevap
- Tek başına namaz kılan kimse hangi namazlarda sesli ve ya sessiz kılmalı ? Namaz 5 cevap
- DARAĞACINDA İLK NAMAZ KILAN SAHABİ: HUBEYB BİN ADİY Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 8 cevap
- Namaz kılan insan neyi düşünmeli? Nasihatler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.