ALTI SIFIR

198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt

Paylaş:
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

havanın güzel oluşuyla beraber bir piknik alanı seçmeye karar verdik......
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

arkadaşım ilknur tutturmuştu emirgan diyee... ama bizler ????
selamet_selim

selamet_selim

Üye · 12 mesaj

gülhane parkına gitmek için fırsat kolluyorduk..
selamet_selim

selamet_selim

Üye · 12 mesaj

aslında en güzeli belgrat ormanları veya yıldız parkı olabilirdi..
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

sonra bir şekilde demokrasiyle belgrata gitmeye karar verdik....
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

ilgine teşekkür ederim abla ALLAH RAZI OLSUN... SELAMETLE KAL...
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

emeğine sağlık kardeşim çok komik ve güzel olmuş.....
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Selamün Aleyküm Yazdiğinz Ayi Hikayesini Yeni Okudum Zaten Sitedede Yeniyim Ibretli Ve Güzelmiş Yüreğine Sağlik.ayi Kadar Olamayan Insanlara Güzel Bir Ileti.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Aleykum Selam Kardeşim Ilgine Teşekkür Ederim Mesaji Almana Sevindim Selametle Kal Inş..
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Teşkkür Ederm Sizde Selemetle Kalin Allah Razi Olsun
MEHBUL

MEHBUL

Aktif Üye · 67 mesaj

çok güzeldi teşekkür ederim bizi güldürdünüz allah da sizi güldürsün.
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Selam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Han'in Allahi Zikri<komik>

Han'in Allahi Zikri<komik>

:KSelam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Ya Secde Ederse

Ya Secde Ederse

:A--------------------------------------------------------------------------------

Selam Doslar. Inşaallah Beğenirsiniz. Rivayet Odur Ki Nasrettin Hoca Merhum Bir Gece Yolculuk Yaparken Hana Müsafir Olmuş Müsafir Olduğu Han Ahşap Eski Bir Han.gece Gürültüyle Uyanan Hoca Bakmiş Ki Gece çikan Firtana Hani Zangir Zangir Salliyor Han Zaten Eski Hoca Korkarak Firlamiş Yatağindan Merkebini Hazirlayip Bi An önce Kacacak.hoca Merkebi Hazirlarken Hanci Görüp Yanina Gelmiş <hayirdir Hoca Böyle Apar Topar Nereye?>diye Sormuş.hoca <görmüyor Musun Firtanayi Han Neredeyse Yikilacak>dediğinde Hanci <birde Hoca Olacaksin Her şeyin Allahi Zikir Yöntemi Vardir Handa Böyle Allahi Zikir Ediyor Demiş>hoca Cevebi Yapiştirmiş<bimez Olur Muyum Hanin Zikir Ettiğini Bende Biliyorum Korkum O Değil (ya Zikir Ederken Secdeye Kapanirsa Halimiz Nolcak Ondan Korkuyorum)der. Umarim Beğenirsiniz... Muhabbetlerimle
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Güzel Teşekkürler
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

emeğine sağlık güzel olmuş sende mi zekeriya
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

emeğine sağlık çok güzel olmuş...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

yalniz_yolcuemeğine sağlık kardeşim çok komik ve güzel olmuş.....

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..... MEVLA YAR VE YARDIMICIN OLSUN.... SELAMETLE...
izmir_ksk

izmir_ksk

Yeni Üye · 4 mesaj

hasta galatasaraylı

hasta galatasaraylı

Hasta galatasarayli, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
- Allah ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni fenerbahceye üye yapın !..
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan galatasaraylı değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta galatasaraylının birden yüzü güler :
- Ülen !.. Bir cimbomlu öleceğine, bir fenerlı ölsün be !..

keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun Aleyküm Kardeşim...

Komikti...

Ayrica Aramiza Hoşgeldin üyeliyin Hayirli Olsun
Hayirli Akşamlar...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.