ALTI SIFIR
198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt
a.s kardeşim sizdende allah razı olsun ilginize teşekkür ederim biraz olsun gülümsediyseniz ne mutlu bana...
zeynep.sSigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :
# Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.
# Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.
# Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.
# Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.
# Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.
# İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.
# Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.
# Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir.
İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun... :K:K:K
s a kardeşim çok güzelde ne demişler ister fakir ol ister zengin yemekten sonra yak bir cigara işte ben bunu uyguluyorum
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Merak Ettim Ne???
Merak Ettim Ne???
Arkadaşlar Bugün Haberlerde Tüm Internet Haberlerinde Bi Köy Mezarliğindan Ezan Okunurken çikan Yeşil Işik Die Bi Haber Var Gördünüzmü Bazi Yerlerde Resim Olarak Var Ama Video Olarak Izledim ürktüm Sizce Nedir O Merak Ettim Izleyenler Varmi??????
Merak Ettim Ne???
Arkadaşlar Bugün Haberlerde Tüm Internet Haberlerinde Bi Köy Mezarliğindan Ezan Okunurken çikan Yeşil Işik Die Bi Haber Var Gördünüzmü Bazi Yerlerde Resim Olarak Var Ama Video Olarak Izledim ürktüm Sizce Nedir O Merak Ettim Izleyenler Varmi??????
gülnisakör alur fakat tökezlediği yerden kalkınca başını carpar ve yıne goruyorum yaşasın der
YANİ BUNUN ÜZERİNE BİŞİ DERDİMYA BOŞ VER DEVAM EDELİM
GÖRÜYORUM GÖRÜYORUM DİYE BAS BAS BAĞIRIR
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

afakisevdaHayatını yaşadıklarını şöyle bir gözden geçirmiş ve değişmeye karar vermiş
VE ARADAN SENELER GECMİŞ 18 YAŞINA GELMİŞ BİR GÜN BU RÜYASI AKLINA GELMİŞ VE MERAK ETMİŞ İNTERNETİ ACMIŞ İSLAMİ.GEN.TR SİTESİNE RÜYA BÖLÜMÜNE BAKMIŞ MUSTAFA 11 KARDEŞİNE YAZMIŞ RÜYASINI
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.