ALTI SIFIR

198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt

Paylaş:
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

arzuersanHayırlı cumalar herkese. Arkadaşım süper olmuş teşekkürler akşam akşam çok iyi geldi. Ama iyi haberlerini bekliyorum barıştır şunları sevaptır :)

selamun aleyküm hayrlı CUMALAR :) Ayrdık önce ama barıştırdım sonra :K Allaha emanet olun selametle...

ozeroz

ozeroz

Üye · 27 mesaj

Hayırlı cumalar...
barıştılar sonra hayat nası geçmeye baladı...
yemek, ütü, temizlik vs...
inşaAllah SMİLEY bütün işleri eşinin üzerine atmamıştır...
Selam ve dua ile...
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

B) :t
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

hayırlı cumalar kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık tebessümle okudum
gecekondu

gecekondu

ozerozHayırlı cumalar...
barıştılar sonra hayat nası geçmeye baladı...
yemek, ütü, temizlik vs...
inşaAllah SMİLEY bütün işleri eşinin üzerine atmamıştır...
Selam ve dua ile...

Hayırlı Cumalar Barıştıktan sonra erkek Akılllandı Yemekte ütüde Falan erkek eşine yardım etmeye başladı :K

Selam ve dua ile kalın inşallah ..

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm.....Rabbimiz razı olsun ne güzel bişey bu ya...Rabbimize emnaet ol kardeşim inşaallah ....hayırlı cumalar
zeynep03

zeynep03

Üye · 22 mesaj

:Bçok güzel olmuş gerçekten tşkrlr
serife07

serife07

Kıdemli Üye · 446 mesaj

:G:G:G emegine saglık... degisik olmus... ne diye actım ne buldum ben de diger arkadaslar gibi..smileylerin mutlulugu uzun sürsün inş.
Allah'a emanet ol...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim, özgün bir çalışma olmuş gerçekten:)... Emeğinize sağlık.. Hayırlı Cumalar inşallah..Selam ve dua ile.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

çok güzel hazırlanmış
güldürdünüz yani
elinize sağlık :)

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
gecekondu

gecekondu

amin evlatlarım

amin evlatlarım

Üç Amerikan askeri ıraklı bir amcanın bakkal dükkanına girerler.alış veriş yaparken 'kahrolsun amerika'diye bir ses duyarlar.Etrafa bakınırlar ve sesin bir papağandan geldiğini görürler.Bunun Üzerine ıraklı bakkal amcaya 'bu papağanı buradan yok et yarın geldiğimizde görürsek seni mahvederiz'derler.
Askerler gittikten sonra bakkal amca kara kara düşünmeye başlar çünkü papağan kuşunu çok sevmektedir.Derken aklına cami imamlarının papağanı gelir.Hemen imamın yanına koşar başından geçenleri anlatır ve'Hocam eğer sakıncası yoksa papağanları değiştirelim'der.Hoca kobul eder ve değişim gerçekleşir.
Ertesi gün işgalci amerikan askerleri gelir, papağanı görürler ve kızarak
-biz sana bunu yok edeceksin demedikmi?deyince
Bakkal amca bu papağan o değil desede inandıramaz.Sivri zekalı askerin biri ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup olmadığını der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:kahrosun amerika!!
ses çıkmyınca bakkal amca dahil hep birlikte bağırmalarını söyler:
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
papağan dile gelir
-Amin evlatlarım :K

DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

bende forumdan biri evleniyor sandım :) neyse smiley de yabancı sayılmaz oda bizden biri:)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

EsSelamü Aleyküm Gecekondu;
Paylaşımın gerçekten çok güzel olmuş... emeğinize sağlık... sayenızde tebessüm etmiş oldum t.ederimm...Hayırlı cumalar... selam ve dua ile.. hayırlı akşamlar...
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

selamun aleyküm kardeşim. emeğinize sağlık. çok güzeldi gerçekten :)
paylaştığınız için teşekkür ederim. selam ve dua ile..
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

yaf erkeklerin geneli bölede helal olsun bayan smileye kovabilmiş evden nese sonunda barışmışlar ya o iyi:):)çok güzel bi paylaşım emeğine sdağlık:)
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

''amin evladım..'' ne güzel bi fıkra emeğine sağlık...
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

ben şimdi bunu nasıl oynıyacam
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

DuaLarkırık bacaklı bebek

Hemen bebeğimin bacağını tamir etmeliyim.Ne yapsam acaba ilk önce?
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Bari Ayyi Dindar Olsa...:):)

Bari Ayyi Dindar Olsa...:):)

bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş.

"-evrim ne güzellikler yaratıyor!"

diye düşünüp mest oluyormuş.

birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına baktığında ayının daha da yaklaşmış olduğunu fark ediyormuş. dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. tam vurmaya hazırlanırken adam "tanrım!!!" diye bağırmış

bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış.

çok derinden gelen İÇİNDEN bir ses adama:

"yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş.

adam utanç içinde: "biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz."
demiş,

ses:

"peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmus. nehir tekrar akmaya başlamış. hersey eski haline dönmüş.

ayı pençesini indirmiş ve ardından iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamış:

"allahım , senin rızkınla orucumu açıyorum, hamd olsun verdiğin nimetlere...":[/
I]
K:K
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

amin amin.......

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.