ALTI SIFIR
198.433 görüntülenme · 2.194 yanıt
smiley evleniyor :)

daha küçükken okul korosuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi

küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı

ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu

smiley geceler boyu böyle ağladı ve sonunda babasını ikna etti

daha küçükken okul korosuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi
küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı

ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu

smiley geceler boyu böyle ağladı ve sonunda babasını ikna etti

artık similey smiley aleminde en önde gelen isimlerden biriydi.

hayyranları onun şarkılarıyla coşuyordu

özelliklede genç kız smileylerin ilgisi onu çok mutlu ediyordu
ama bir gün hiç ummadığı bir anda aşık oldu

genç kız onu istemiyordu ve ne yaptıysa gönlünü alamadı.

en sonunda ona serenat yaparak sevdiğinin gönlünü almayı başardı.

kısa bir süre sonra evlendiler ve çok mutlu oldular
ve..... sonuç->>

nur topu gibi bir çocukları oldu

veee kadın
tamam bey hemen yapıyorum şimdi hepsini

nerden evlendim ben bu adamla Allahım sen sabır ver bana senle evleneceğime kasap rüstemle evlenseydim keşke

vee sonuç
sen bir daha bu eve adımını atda göreyim git ananın dizinin dibinde otur yeter senden çektiğim...fln filan

ama ya bu böyle bitmesin
alıştık mutlu sona
erkek hata yaptığını anlar ve ona çiçek alır
kız da onu affedip mutlu yaşayıp giderler:K
tamam bey hemen yapıyorum şimdi hepsini

nerden evlendim ben bu adamla Allahım sen sabır ver bana senle evleneceğime kasap rüstemle evlenseydim keşke

vee sonuç
sen bir daha bu eve adımını atda göreyim git ananın dizinin dibinde otur yeter senden çektiğim...fln filan

ama ya bu böyle bitmesin
alıştık mutlu sona
erkek hata yaptığını anlar ve ona çiçek alır
kız da onu affedip mutlu yaşayıp giderler:K

Selamün Aleyküm kardeşim inan ben kardeşlerimizden biri evleniyor sandım bu ne hoş olmuş nerden aklına geldi ALLAH iki cihanda da iyiliğini versin SMİLEY E ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR diliyorum
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
selamünaleyküm kardeşim.
çok farklı ve güzel bir konu olmuş.tebessüm ederek okudum.
selam ve saygılarımla.hayırlı cumalar.
Kardeşim ne çabuk bitti mutlulukları yazık ama RABBİM kimseyi böyle etmesin sen yeniden barıştırsan diyorum
selamün aleyküm vallah biri evleniyo kim evleniyo acasba diye girdim.ama çok hoşuma gittii. ALLAH razı olsun güldürdüğün için.ALLAHA
afakisevdaKardeşim ne çabuk bitti mutlulukları yazık ama RABBİM kimseyi böyle etmesin sen yeniden barıştırsan diyorum
:K Ayırmayı Öğrendimde Barıştırmayı öğrenemedim Barıştırmaya çalışıyım şunları yazıktır :A

Mekarim-i Ahlak, post: 580577, member: 61827selamünaleyküm kardeşim.
Aleyküm selam selam ve saygılar Size olsun inşallah Allaha emanet olun .... hayırlı cumalar ...

afakisevdaSelamün Aleyküm kardeşim inan ben kardeşlerimizden biri evleniyor sandım bu ne hoş olmuş nerden aklına geldi ALLAH iki cihanda da iyiliğini versin SMİLEY E ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR diliyorum
aleyküm selam Smileyler Evleniyomuş :D Bende ömür boyu mutluluklar dilerim :D Allaha emanet oln ..

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah kardesim ; Rabbim razi olsun ne güzel olmus böyle.. :evet Aman gerçek hayattaki evlilerde böyle olmasinlar da..Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile.
Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah kardesim ; Rabbim razi olsun ne güzel olmus böyle.. :evet Aman gerçek hayattaki evlilerde böyle olmasinlar da..Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile.
vealeyküm selam kardeşim Aman gerçek hayattaki evlilikler böyle olmasın inş :A Allaha emanetsin selametle...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8075-alti-sifir · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.