🔒 SON SOZLER

221.969 görüntülenme · 3.019 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
siyah_beyaz

siyah_beyaz

Mübarek Üye · 2.656 mesaj

RE: Kayserili:)))

:D :D :D
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

RE: Ateist

Allah razı olsun arkadaşlar sabah sabah güldürdünüz bizi

:D:D:D:D:D

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
siyah_beyaz

siyah_beyaz

mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun arkadaşlar sabah sabah güldürdünüz bizi

:D:D:D:D:D

Hayırlı sabahlar ... Güldürme uğraşında olup da güldürebildiysek ne mutlu o zaman ...:D :D :D
Allah sizden de razı olsun ...
bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Buda benden.
Temel şehre inmiş.Bakmış pencere kenarında bir papağan.İçinden: Allah Allah kuşa bak yav... demiş.Tabi bu arada papağanda Temel'in kendisine baktığını görüp: -Ne bakıyorsun hemşerim...demiş.Temel biraz şaşkınlık birazda saflıkla: -Afedersun hemşerum.Ben seni kus sandiydum:D
bezmi safa

bezmi safa

:D:D:D
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

RE: BASKAN BUSH

Temel savasta büyük çatismanin hemen ardindan gecenin sessizliginde bir sigara yakar.

Arkadasi bagirir,

-Ne yapiyorsun bu çok tehlikeli!..

Temel sakin,

-Merak etme içime çekmeyrum.
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Buda benden.

Temel arkadaşlarının tavsiyesi ile bir kamyon alır.Ehliyeti olmadığı için şoför tutar ve onunla tüm nakliye işlerini beraber yürütürler.Bir gün yine Ankara
-Elmadağ yokuşunu tırmanırken kamyonun vitesi şoförün elinde kalır.Şaşkınlıkla Temel'e dönüp vites kolunu gösterir.Temel de bilgiç bir edeyla
-Haçan olacağu buydu,alduğum cünden beri kurcalaysun...:D
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

ireme yazdı:
Buda benden.

Temel arkadaşlarının tavsiyesi ile bir kamyon alır.Ehliyeti olmadığı için şoför tutar ve onunla tüm nakliye işlerini beraber yürütürler.Bir gün yine Ankara
-Elmadağ yokuşunu tırmanırken kamyonun vitesi şoförün elinde kalır.Şaşkınlıkla Temel'e dönüp vites kolunu gösterir.Temel de bilgiç bir edeyla
-Haçan olacağu buydu,alduğum cünden beri kurcalaysun...:D

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
siyah_beyaz

siyah_beyaz

bezmi safa yazdı:
arkadaşlar kaySERİLİ DİĞİLİM AMA KAYSERİDE İKAMET EDİYORUM BAKIN FAZLA ÇIK YANLARINI VERMEYİN KAYSDERLİ ARKADAŞLAR VAR ALINIYORLAR

Alınmasınlar ya, biz onların uyanık taraflarını da veriyoruz:D
Ne güzel nam salmışlar, bizim memleketle alakalı fıkralar yok maalesef:(
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

ALTTAKİ ADRESİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN. BUSHA Bİ DAYAKTA SİZ ATIN.

http://www.herice.com/mail/oyun/bushkavga.html
bezmi safa

bezmi safa

siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:

VALLA GURUR DUYUYOLAR.SİZ NERELİSİNİZ SİZDE GURUR DUYUNDİYE FIKRA UYDURURUZ BİZDFE OLMAZMI KAYSERİLİ DEYİMİYLE OLMAMI:D
kardelen1987

kardelen1987

Yeni Üye · 1 mesaj

RE: KAYSERİLİ

RE: KAYSERİLİ

S.A KARDEŞİM BENDE KAYSERİLİYİM AMA SANIRIM İKAMET ETTİĞİN YERİ SEVMİYOSUN HERKESİN KENDİ MEMLEKETİ TATLI GELİR BENİM MEMLEKETİMDE BANA TATLI EN UFAK Bİ KAYSERİLİYLE İLGİLİ BİŞEY OLSA DAYANAMIYORUM HER KAYSERİLİ CİMRİ VE AYNI DEĞİLDİR UNUTMAYIN OLURMU.... A.E.O.:)
siyah_beyaz

siyah_beyaz

bezmi safa yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
bezmi safa yazdı:

VALLA GURUR DUYUYOLAR.SİZ NERELİSİNİZ SİZDE GURUR DUYUNDİYE FIKRA UYDURURUZ BİZDFE OLMAZMI KAYSERİLİ DEYİMİYLE OLMAMI:D

Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ben malatyalıyım, yanlış anlaşılmasın memleketimi çok seviyorum hem de çok. alatya ile fıkra hiç duymadım, ilen var mı?

ARKADAŞIM, MALATYA'NIN TÜRKÜLERİ YETER..MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...DOĞU İLLERİ, ZATEN TÜRKÜLERİYLE ÖN PLANDADIR.. :D
YA MALATYA DEYİNCE DE İÇİM BİR TUHAF OLUYOR,, MALATYALI BİRİYLE KÖTÜ BİR ANIM VARDI DA :( MALATYA ADINI DUYDUĞUM AN ÜZÜLÜYORUM
yaren_naz

yaren_naz

Üye · 31 mesaj

temel ve ferrari

temel ve ferrari

--------------------------------------------------------------------------------
Temel, yıllar sonra kavuştuğu elden düşme Murat 124 arabasıyla yolculuk yaparken bir anda araba arıza yapar. Yolun kenarına çeker. Motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanına yanaşır.

- "Hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim seni ilk tamirciye kadar" der.

Çok sevinir Temel bu teklife. Hemen Hacı Murat'ı kalınca bir halatla Ferrari'nin arkasına bağlarlar. Ferrari'nin sahibi genç uyarır,

- "Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yapar beni uyarırsın!"

Temel "Tamam!" der ve yola koyulurlar.

Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60,80,100.. derken Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu hatırlar ve yavaşlar, bir süre sonra Ferrari tekrar gaza basar, 70, 80,100.. Murat tekrar hatırlatır. Ferrari yavaşlar. Yollarına böyle devam ederlerken bir Lamborghini Ferrari'ye yaklaşır ve "Kapışalım mı?" der.

Ferrari yanıtlar,

- "Nesine?"
- "340 km ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur"

Ferrari kabul eder ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220.. Gaza basmaktadırlar. O arada trafiği kontrol eden polis helikopterinde görevli polis Genel merkeze bilgi vermektedir:

- "Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında! 3 araç yarış yapıyor.Bir Ferrari ile bir Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da bir Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıyor"

--------------------------------------------------------------------------------

Hit: 30
:):)
takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

RE: MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE!!!!

RE: MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE!!!!

:):)
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

:D:D:D:D:D:D
siyah_beyaz

siyah_beyaz

aliye_aliye yazdı:

ARKADAŞIM, MALATYA'NIN TÜRKÜLERİ YETER..MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİN...DOĞU İLLERİ, ZATEN TÜRKÜLERİYLE ÖN PLANDADIR.. :D
YA MALATYA DEYİNCE DE İÇİM BİR TUHAF OLUYOR,, MALATYALI BİRİYLE KÖTÜ BİR ANIM VARDI DA :( MALATYA ADINI DUYDUĞUM AN ÜZÜLÜYORUM

Haklısın türkülerimiz, kayısımız yeter!!!!!
Her insan bir olmuyor, iyisi de var kötüsü de ... B) B) B)
Siz yine de malatyayı iyi hatırlayın:D
siyah_beyaz

siyah_beyaz

:D :D :D
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.