RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Temel Laz olduğu için kendinden nefret ediyormuş. Amerikaya gitmiş ve birçok ameliyattan sonra burnunu düzelttirmiş, iyi şekilde İngilizce öğrenmiş ve meşhur bir piyanist olmuş. Birgün büyük bir topluluğa konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymuş:
-Helal sana hemşerum, çok iyi çalayusun da!
Temel: - Benim Laz olduğumu nereden anladın yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.
- Nasıl anlamayayım, demiş adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi kendilerine çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun.
sıyah beyaz hocam sorun nedır.. yardım etmeyı cok ısterımm..valla uzulmenızı istemem.erenden yarın inş.bır ırtıbata gecerız olurmu..elımden ne gelırse yaparım..rahat olun..uzulmeyın..ne olur..
Yarın girmek zorundayım siteye ... anlatırım meseleyi ... kaç saattir elzem'le uğraşıyoruz ...Üzülmmek elde değil ...işin içinden çıkamıyorum ...
Tamamen çıkıp gideyim mi acaba diyorum ..Ama sizleri bırakamıyorum ...
konuştugumuz sorunmu..yoksa başka bır sorun mu var hocam anlamadım..akşam erenle konuştugumuz sorunmu..yanı..yoksa ne uzuluyorum valla ..:(
Bu kez benle ilgili aslında burada da söyleyebilirim ama cesaret edemiyorum ... özel bir sorun değil ...zeynep44'ken olan bir sorun ... haftalardır acısını çekiyorum ..
hocam anlatın ben yıne anlamdım..zeynep 44 sızmısınız..anlatın..bır hele ya cok uzuldum artık anlatın bişey olmaz..ne olur..hadı..
Yarın inşaallah anlatacağım ...evet önceden zeynep44'tüm sonra siyah_beyaz yaptım . işte bu mesele de açık olmayan ve sizlerden de gizlemek istemediğim bi şey var ...derdim, sıkıntım bu ... HAyırlısı yarına bakalım..
ıyıde yarın benı bekleyın ozaman..olurmu..care olalım derdınıze..gec gelebılırım..ama şimdi meraktan uyuyamam.hocam..ben bıraz anladım gıbı ama..sız nasıl ıstersenız..ama uzulmeyın..cunku bızıde uzuyorsunuz..tamammı..
Sizsiz zaten olmaz ... sizleri düşündüğüm için çok üzülüyorum ....
Yarın akşama inş. konuşuruz ..eren'de olur anlatırım inşaallah ..
Bu saatte affedin beni rahatsızlık veriyorum ...çok özür diliyorum ..
Ne olur hakkınızı helal edin ...sizi üzmeyi hiç istemem ...
o nasıl söz öle canım ya.. rahatszılık ne demek.. ayrıca biz sen üzüldüğün için üzülüyoruz.. inşaallah halledilemeyecek bişey değildir. ben hepinizi çok seviyorum. üzülmeni ve kimsenin üzülmesini istemem.
kendine ii bak canım
hayırlı geceler..
Allah ' a emanet ol... dua ile...
Allah razı olsun canım benim ... Allah eksikliğinizi göstermesin ...
Kimseyi üzmek istemiyorum, hakkınızı helal edin ...
Hayırlı geceler canım.. Allah'a emanet ol ...
İnan sevgimiz karşılıklı ...Kendine iyi bak ...