RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
takan yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
takan yazdı:
BEYAZIN Kaderi Kirlenmek,
SİYAHIN Kaderi Suçlanmaktır ...
BU YAZI HEP DİKKATİMİ ÇEKİYO,ÇOKTA HOŞ YANİ
Teşekkür ederim ...
Çok doğru bir söz ... çok seviyorum bunu ... imzadaki diğer yazıda da siyah/ beyaz var dikkat ettiyseniz ...
Hayatta böyle benim için ...siyah ve beyaz ....:(:(:(
BEN ÇOK MERAK ETTİM NEDEN SİYAH BEYAZ İSMİNİ YAPTINIZ..ÜSTTE YAZDIĞINIZ GİBİ HAYAT BENİM İÇİN SİYAH VE BEYAZ DEMİŞİNİZDE
Hayat böyle benim için ... dediğim doğru ...
Beyazlığın içinde bile siyah bir yaşam ... ara da bi uğrarsa umut, griye dönüşüyor ...ama beyaza asla ...
Bilmiyorum, kimilerine göre imrenilecek bir hayatım var ...ama bana göre asla ...
Siyah dedim karamsar bir yapım var ...
Beyaz dedim Rabbim'den umut kesilmez ona müthiş inancım var ...
ÖNCELİKLE BEN SİZE ŞUNU DEMEK İSTİTORUM SİZ BİR EĞİTİMCİSİNİZ VE İLERDEDE ÖĞRENCİLERİNİZ OLACAK İNŞALLAH, O ÖĞRENCİLERİNİZE BEYAZ BİR SAYFA AÇMAYA ÇALIŞIRKEN NASIL OLURDA SİZ HAYATI KARAMSARLIK İÇİNDE SİMSİYAH BAKARSINIZ, SİZCE BAŞARILI OLABİLCEKMİSİNİZ. HAKKINIZI HELAL EDİN AMA BEN SİZİN BU SÖZÜNÜZE ÇOK ÜZÜLDÜM VE O YÜZDEN YAZMAK İSTEDİM.ALLAH YAR VE
YARDIMCINIZ OLSUN..
Helal olsun ..böyle düşünmeniz normal ..Ama çok farklı benimki ...ya da tam anlatamadım ...galiba anlatamadım.
Bu benim çevreme asla yansımıyor ve asla da yansımayacak ... kendimle baş başa kalınca ortaya çıkan bir şey bu ...
Yoksa emin olun dediğiniz gibi bembeyaz sayfa açmaya çalışan bu çocuklara bunu yapamam ...haksızlık ...
İçim iki kişi siyah ve beyaz ... ama hep beyazım dışarda ...hani kan kusup kızılcık şerbeti içtim derler ya o mesele gibi ... yoksa öğretmenlik mesleğini asla seçmezdim ... siz hakkınızı helal edin ...önceki açıklamam çok eksikmiş ...
Bu durmumu kimse farketmez, mesela sizler böyle olduğunu hiç düşündünüz mü?