Seyrimde Bir Şehre Vardım

805 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

Ruhan Umut’un ayet ve hadislerle destekleyerek bir araya getirdiği menkıbeler “Seyrimde Bir Şehre Vardım” ismiyle Hâcegân Yayınları’ndan çıktı.

Peygamberlerin, velîlerin işleri ve davranışları Kuran-ı Kerîm ve Hadislerin şerhi gibidir. Menkıbesiz kalan kişi elbette ki eksiktir. Menkıbe eksiğinizi bu kitapla tamamlayacaksınız. Onların dünyasına bir nebze de olsa girebilmek size yasama ve hâl ilmi üzerine önemli hikmetle sunacak.

Bu kitapta sahih muhaddislerden dört mezhep imamına kadar geniş bir yelpazede bir kaynaklık ağı olduğunu göreceksiniz. Ruhan Umut ,mümkün olduğu kadar sade bir dille bizi onların dünyasına şaşırtıcı menkıbelerle girmemizi sağlıyor.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

Selamun aleyküm sagolun kardesim...
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

-Ammar Bin Yasir-, post: 1420081, member: 96359Selamun aleyküm sagolun kardesim...

vealeykumselam, Allah razı olsun siz sağolun kardeşim.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Cok hos bir ismi var (: Ben kitaplarla ozellikle Peygamberimle (sallahu aleyhi vessellem)'i baz alanlara buyuk ilgi icerisindeyim. Allah razi olsun. Bu konunun vefakar uyesi agabeyimiz (:
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

KatrePare, post: 1420184, member: 98391Cok hos bir ismi var (: Ben kitaplarla ozellikle Peygamberimle (sallahu aleyhi vessellem)'i baz alanlara buyuk ilgi icerisindeyim. Allah razi olsun. Bu konunun vefakar uyesi agabeyimiz (:

cümlemizden sağolun kardeşim...
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

size en yakın semerkand mağazasına burdan bakabilirsiniz kardeşler

SEMERKAND YAYIN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.