bu mübarek şehre geldim sonunda...istanbuldayım...hayran olduğum şehirde.

1.752 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlarım,ablalarım,abilerim,kardeşlerim..
kaç gündür sitede yokum belki farkedenler olmuştur...ani bi kararla istanbula geldim..ilk gelişim...senelerdir burda olan arkadaşlar vardır muhakkak,oyüzden belki beni yadırgayabilirler ama ben bir istanbul aşığıyım okadar çok görmek gezmek istiyordum ki buraları..ALLAH nasip etti..bir haftadır burdayım camileri gezdim hayran kaldım muhteşem...muhteşem...muhteşem...
sizleride çok özledim..neslihan ablamı,gülnisa örtmenimi,kaan abimi,aminenuru,aliyemi,nevincimi,mavci abiyi,mücahit kardeşimi ve daha bi çok kardeşimi ve ablalarımı abilerimi..inşaALLAH en kısa zamanda yine aranızda olurum...RABBİME emanet olun..selam ve dua ile...
emanet55 kardeşiniz................
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.elbetteki siz ve diğer kardeşlerimizin yokluğu belli.ne güzel mevlam nasip etmiş gitmişsiniz.

hayırlısı ile dönmeniz duası ile selametle kalınız.bende istanbul hayranı ve tutkulusu olarak sizi anlıyorum.selametle kardeşim.
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

bende nerde bu kız diyorum, 4 sene önce gittim istanbula ve dayımla beraber camileri,gülhane parkını,bi çok yeri gezdik çok güzeldi hala unutamıyorum
inşallah yine gidip görmek nasip olur

özledim gerçekten,
ALLAHA emanet ol ablacım selametle......
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

istanbul hakkatende harika bi şehir.osmanlının izleri bazı yerlerde büyük ölçüde var.camileri ve özlellikle bogaz harika....
Emanet

Emanet

-KAAN-, post: 762227, member: 10047
aleykümselam kardeşim.elbetteki siz ve diğer kardeşlerimizin yokluğu belli.ne güzel mevlam nasip etmiş gitmişsiniz.

hayırlısı ile dönmeniz duası ile selametle kalınız.bende istanbul hayranı ve tutkulusu olarak sizi anlıyorum.selametle kardeşim.

ALLAH razı olsun kaan abim..ne çok özlemişim siteyi..ALLAHA şükürler olsun geldim evime..inşaALLAH bir daha gitmek nasip olur o mübarek şehre.doyamadım o güzelliklere..selam ve dua ile
Emanet

Emanet

neslihantozan, post: 762272, member: 85090bende nerde bu kız diyorum, 4 sene önce gittim istanbula ve dayımla beraber camileri,gülhane parkını,bi çok yeri gezdik çok güzeldi hala unutamıyorum
inşallah yine gidip görmek nasip olur

özledim gerçekten,
ALLAHA emanet ol ablacım selametle......

ablam çokmu merak ettin beni ama aklımdaydın yaaa..burdayım inşaALLAH artık.selam ve dua ile
Emanet

Emanet

ehlisünnet, post: 762273, member: 84198ve aleykümselam kardeşim...istanbulumuza hoşgeldiniz...siteyede hoşgeldiniz...

RABBİM razı olsun kardeşim...selam ve dua ile
Emanet

Emanet

siyah peçe, post: 762308, member: 82795istanbul hakkatende harika bi şehir.osmanlının izleri bazı yerlerde büyük ölçüde var.camileri ve özlellikle bogaz harika....

evet haklısın o mübarek şehrin kıymetini bilene ne mutlu..ama farkettimde gerçekten çoğu insan yaşadığı bu şehrin ne denli güzel ve değerli olduğunun bilincinde..ALLAHA şükür..selam ve dua ile
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

hoşgeldiniz kardeşim. bizde geçen yıl gitmiştik istanbula ve hayran kalmıştım. Allahım maneviyatı ne kadar yoğun yaşadım orda harikaydı. günlerce istanbulu düşündüm. öyle uykuya daldım. harika bi yer. yaratan Allahıma hamd olsun.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

emanet55, post: 761984, member: 73208selamun aleyküm arkadaşlarım,ablalarım,abilerim,kardeşlerim..
kaç gündür sitede yokum belki farkedenler olmuştur...ani bi kararla istanbula geldim..ilk gelişim...senelerdir burda olan arkadaşlar vardır muhakkak,oyüzden belki beni yadırgayabilirler ama ben bir istanbul aşığıyım okadar çok görmek gezmek istiyordum ki buraları..ALLAH nasip etti..bir haftadır burdayım camileri gezdim hayran kaldım muhteşem...muhteşem...muhteşem...
sizleride çok özledim..neslihan ablamı,gülnisa örtmenimi,kaan abimi,aminenuru,aliyemi,nevincimi,mavci abiyi,mücahit kardeşimi ve daha bi çok kardeşimi ve ablalarımı abilerimi..inşaALLAH en kısa zamanda yine aranızda olurum...RABBİME emanet olun..selam ve dua ile...
emanet55 kardeşiniz................

aleykum selam güzel kardeşim maşaALLAH sanki nisbet olmuş birazcık :D
şaka şaka .. benim yerimede geziver..inşaALLAH banada gönlümce gezmek nasip olur birgün..:)
ramazana inşaALLAH burdasınız..;)
rabbimize emanetimsin emanet .. hayırla kalınız güzel kardeşim
selam ve dua ile
Emanet

Emanet

sıla1, post: 763381, member: 61910hoşgeldiniz kardeşim. bizde geçen yıl gitmiştik istanbula ve hayran kalmıştım. Allahım maneviyatı ne kadar yoğun yaşadım orda harikaydı. günlerce istanbulu düşündüm. öyle uykuya daldım. harika bi yer. yaratan Allahıma hamd olsun.

sağolsın kardeşim evet insan çok etkileniyo birde benim ilk gidişimdi her anını büyük bi heyecanla yaşadım..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Can Zeynebim..
Güzel kardeşim, seni yine merak ettik. Hamd olsun, Şehirlerin Sultanı'ndaymışsın.Ne mutlu sana can kardeşim benim:).. Camiler demişsen, yeter zaten;).. Ben henüz orayı tanımlayacak bir kelime bulamadım şimdiye kadar.. Bu yıl Mayıs gibi orada idim güzel kardeşim, ama özledim şimdiden orayı ve oradaki kardeşlerimi.. Benim yerime de bir daha gez inşallah.. Bu arada çok özlendin... Rabbimiz c.c tekrar görüşebilmeyi nasip eylesin inşallah.. Güzelliklerin Diyarı'nda güzelliklerle olman duası ile;)
En Güzel'e emanet'imsin..Cuma'n mübarek olsun güzel kardeşim..Selam ve baki Dua ile inşallah.:H..

Emanet

Emanet

aminenur, post: 763389, member: 78579aleykum selam güzel kardeşim maşaALLAH sanki nisbet olmuş birazcık :D
şaka şaka .. benim yerimede geziver..inşaALLAH banada gönlümce gezmek nasip olur birgün..:)
ramazana inşaALLAH burdasınız..;)
rabbimize emanetimsin emanet .. hayırla kalınız güzel kardeşim
selam ve dua ile

tebessüm ettirdin aminenur...e azıcık yapayım nispetimi değer yani değil mi?ramazanada orda olmak isterdim ama döndüm maalesef hayırlısı inşaALLAH bakarsın bayramda olurum...sende RABBİME emanetsin..hayırlı cumalar..selam ve dua ile
Emanet

Emanet

aliye_aliye, post: 763417, member: 85681
Selamün Aleyküm Can Zeynebim..

Güzel kardeşim, seni yine merak ettik. Hamd olsun, Şehirlerin Sultanı'ndaymışsın.Ne mutlu sana can kardeşim benim:).. Camiler demişsen, yeter zaten;).. Ben henüz orayı tanımlayacak bir kelime bulamadım şimdiye kadar.. Bu yıl Mayıs gibi orada idim güzel kardeşim, ama özledim şimdiden orayı ve oradaki kardeşlerimi.. Benim yerime de bir daha gez inşallah.. Bu arada çok özlendin... Rabbimiz c.c tekrar görüşebilmeyi nasip eylesin inşallah.. Güzelliklerin Diyarı'nda güzelliklerle olman duası ile;)
En Güzel'e emanet'imsin..Cuma'n mübarek olsun güzel kardeşim..Selam ve baki Dua ile inşallah.:H..

ve aleyküm selam Aliyemmm,
güzel yüreklim,
güzel sözlüm,
ne çok özlemişim seni ve sizi,
evet şehirlerin sultanı..mükemmeldi aliye mükemmel,
o Ayasofya,o Sultanahmed,hele o Süleymeniye...ne alımlı ne ihtişamlı görüntülerdi onlar hala etkisindeyim...ne müthiş bir zeka vermiş ALLAH Mimar sinan'a..RAHMAN razı olsun ondan...inşaALLAH tekrar gitmek nasip olur..RAHMANA emanetimsin..cuman mübarek günün hayırlı olsun Aliyemm...selam ve dua ile
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

emanet55, post: 763466, member: 51141tebessüm ettirdin aminenur...e azıcık yapayım nispetimi değer yani değil mi?ramazanada orda olmak isterdim ama döndüm maalesef hayırlısı inşaALLAH bakarsın bayramda olurum...sende RABBİME emanetsin..hayırlı cumalar..selam ve dua ile

yap cann nisbetini yap böyle nisbet her zaman olsun sen anlat biz görmüş kadar oluruz azcık :)

sanada hayırlı cumalar kardeşim
selam ve dua ile
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

istanbul cok güzel gercekten,ne kadar sükretsek ecdada azdır.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.