En son mesajımı göremiyorum.Yoksa biz burada fazlalık mıyız?.
🔒 Forum Islamiyet AVATAR YARISMASI
6.503 görüntülenme · 169 yanıt
Benim mesajlarımı uçurmuşlar, niyedir acep?"Havlu attım" dedikse mesajlarımı silin" demedim ki moderatör arkadaşlara?Ne iştir anlamadım ben bu işi?Mesaj yazmayacak mıyım ben buraya?..
HÜDAVENDİGAR, post: 1420188, member: 106265Benim mesajlarımı uçurmuşlar, niyedir acep?"Havlu attım" dedikse mesajlarımı silin" demedim ki moderatör arkadaşlara?Ne iştir anlamadım ben bu işi?Mesaj yazmayacak mıyım ben buraya?..
Sevgili buyugum,
Bizim sizin gonderdiklerinizin ardindan attigimiz mesajlara bakiniz. Uyelerin kendi takdiri.. Onceki mesajimi sizin icin guncelleyecegim. Allaha emanet olunuz.
arkadaslar saat 20.06 anket kapanıyor !!!
O saate kadar oylarınızı beklıyoruz :d
ufak bır kutlamayla bıtırecegım anketı .
2.sıne kontenjan doldu, onu baslatacagım.
Tekrardan soyluyorum yarısmacılara;
bana avatarlarınızın buyuk boy resımlerını gonderın.
Acacagım konuda hepsını gormelı secmen :d
O saate kadar oylarınızı beklıyoruz :d
ufak bır kutlamayla bıtırecegım anketı .
2.sıne kontenjan doldu, onu baslatacagım.
Tekrardan soyluyorum yarısmacılara;
bana avatarlarınızın buyuk boy resımlerını gonderın.
Acacagım konuda hepsını gormelı secmen :d
Bir zamanlar kalabalık İslami bir sitede yeni üye olmuştum.Akabinde böyle bir anket düzenlenmişti.20 kişi arasında 17.inci sırada bitirdim.Lakin başka bir ankette 2.nci geldim.Daha sonra birinci gelip ayın üyesi seçildim.Çok çekişmeli geçiyordu.Diğer başka bir sitede moderatör yapılma yarışı vardı.BEN ÖNDE GİDERKEN DIŞARIDAN SİTEYE ÜYE YAPIP BENİ 2 OYLA GEÇTİLER.HAKKIM OLAN HAKKIMI YEDİLER.
Bu sitede böyle hileler göremiyorum.Herkesten Allah razı olsun.Gözümüz hiçbir şeyde değildir.Mühim olan burada ki dostluğumuzdur.Bu ankette kesin seçimi kaybetmiş oluyorum.Şimdiden KatrePare kardeşimizi kutluyorum.Hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Bu sitede böyle hileler göremiyorum.Herkesten Allah razı olsun.Gözümüz hiçbir şeyde değildir.Mühim olan burada ki dostluğumuzdur.Bu ankette kesin seçimi kaybetmiş oluyorum.Şimdiden KatrePare kardeşimizi kutluyorum.Hayırlı uğurlu olsun diyorum.
HÜDAVENDİGAR, post: 1420328, member: 101714Bir zamanlar kalabalık İslami bir sitede yeni üye olmuştum.Akabinde böyle bir anket düzenlenmişti.20 kişi arasında 17.inci sırada bitirdim.Lakin başka bir ankette 2.nci geldim.Daha sonra birinci gelip ayın üyesi seçildim.Çok çekişmeli geçiyordu.Diğer başka bir sitede moderatör yapılma yarışı vardı.BEN ÖNDE GİDERKEN DIŞARIDAN SİTEYE ÜYE YAPIP BENİ 2 OYLA GEÇTİLER.HAKKIM OLAN HAKKIMI YEDİLER.
Allah razi olsun sevgili buyugumuz.(:
Kesinlikle katiliyorum. Hemde guzel ve imanli niyetlerle acilmis anketlerle disaridan uye yapiliyor. Burada boyle bir sey olmadigindan 100'de 100000 eminim. Feumanillah.
Tebrikler katrem (;
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
-Ammar Bin Yasir-, post: 1420534, member: 110187tebrik ederim darisi basimiza :)
vayy bu avatar kasım abinin yaptığı resim değil mi (; işte bizim 11'imiz :)
kendi resmime özlem çektim sayenizde :)

.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Hayırlı uğurlu olsun KatrePare kardeşim.Allah hayırlı ve uzun ömürler versin size.Nice güzel paylaşımlar dileğiyle Allah'a emanet olunuz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80027-forum-islamiyet-avatar-yarismasi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.