Acil
1.163 görüntülenme · 11 yanıt
selamun aleykum arkadaslar bnm facebook sayfama hızır aleyhisselam mesaj attı hersey bildi ve bana dedi ki bni rabbim gönderdi ben senin olmasını istediğin bir duayı yapmaya çalışıyorum falan ama herşey bildi bunun hikmeti war mı ???
Her yere facebook ve msn adresini verir ve mahrem konularını böyle heryerde konuşursan seni böyle işletirler
Dalga mı geçiyorsun ciddi mi yazdın anlamış değilim
salavatqetirHer yere facebook ve msn adresini verir ve mahrem konularını böyle heryerde konuşursan seni böyle işletirler
bende o gun sana msn dresını neden verdın burda yazıcaktım ama ne senı nede sıtedekı arkadasları kırmak ıstemedım bırı ısletıyodur takma boyle seylerı bıraz kafanı dınle bence
_semra_bende o gun sana msn dresını neden verdın burda yazıcaktım ama ne senı nede sıtedekı arkadasları kırmak ıstemedım bırı ısletıyodur takma boyle seylerı bıraz kafanı dınle bence
Alıntıyı mı yanlış yaptınız :)
ben sizi kırmak istemem ama bı arkadaş olarak pskolojk destek almanızı tavsiye ederim!
Biraz degil hatta kendınızı çok sıkmışsınız biraz rahat bırakın beynınızı
Örnegin bende bi sure fazla kendımı sıktıgımı farkedınce tlf, internet hatta kitaplardanda uzaklaştım sadece beynımı dınledım bi sure iyi gelicektir emınım yinede sen kendını tanıdıgın için kendın için en iyisini yaparsın en iyisini yap ve topla kendını..!
Örnegin bende bi sure fazla kendımı sıktıgımı farkedınce tlf, internet hatta kitaplardanda uzaklaştım sadece beynımı dınledım bi sure iyi gelicektir emınım yinede sen kendını tanıdıgın için kendın için en iyisini yaparsın en iyisini yap ve topla kendını..!
**RaNa**ben sizi kırmak istemem ama bı arkadaş olarak pskolojk destek almanızı tavsiye ederim!
psikolojik destek konusunda sana kesinlikle katiliyorum Rana abla..
Ne zamandir gonderginiz iletilerden de bir anlam cikartamiyorum benn. Bu konuyla alaka olarakta biraz saf oldugunuzu dusunuyorum.
Ozur dilerim kirdiysam.. Fakat Hizir aleyhisselam size gelecek olsa facebook uzerinden mi ulasirdi? Tobee estagfirullah tobe tobee..
Bence siz her insana guvenmeyin, her seyinizi her yerde soylemeyin.
Fazla iyi niyetlisiniz bakin gorun ki bundan istifade eden insanlar var..
Dua edecegim sizin icin..
Allaha emanet olun..:)
KatreParepsikolojik destek konusunda sana kesinlikle katiliyorum Rana abla..
Ne zamandir gonderginiz iletilerden de bir anlam cikartamiyorum benn. Bu konuyla alaka olarakta biraz saf oldugunuzu dusunuyorum.
Ozur dilerim kirdiysam.. Fakat Hizir aleyhisselam size gelecek olsa facebook uzerinden mi ulasirdi? Tobee estagfirullah tobe tobee..
Bence siz her insana guvenmeyin, her seyinizi her yerde soylemeyin.
Fazla iyi niyetlisiniz bakin gorun ki bundan istifade eden insanlar var..
Dua edecegim sizin icin..
Allaha emanet olun..:)
Facebook kullanıyorsunuz ve burda account paylaştınız yanlış anlamadı isem. farklı bir yerde de paylaşmadı iseniz size bu abuk sabuk mesaları atan da forumdan biri. ?? hadi bakalım kim?
Kişisel dsüşüncem : Fitneye yol açmamak için dikkatli olunmalı!!!!!
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/79038-acil · 22.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- acil soru acil cevap??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- acil çok acil Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN.... Dua Bölümü 111 cevap
- ödevim için acil yardım gerek.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 60 cevap
- Arağça İlahi Lazım Acil İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.