Sitemizde ki Tüm Kardeşlerimin Dikkatine!

2.368 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Şu an okuduğumuz Tefriciye bittiğinde,
Allah rızası için,Peygamber Efendimiz ve Tüm Peygamberlerimizin Ruhu İçin,Sitemizin ve Sitedeki Tüm Kardeşlerimizin selameti ve geçmişleri için TEFRİCİYE başlayacağız inşaAllah.
Bilgilerinize sunuyorum.
Selam ve Dua ile.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Rabbi Rahim celle cellalühü razı olsun hafize ablacım Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah...ben okumayı çok istiyorum aslında ama en son okuduğumda sayıda şüpheye düştüm tamamlayamadığımı düşündüm ve Zümra ablamızın hakkına girdim sanırım o yüzden tefriciyelere katılamıyorum sayıları eksik olursa vebal almak istemiyorum:(:(:(
hanife deniz

hanife deniz

tevbekarım, post: 1396362, member: 101714Rabbi Rahim celle cellalühü razı olsun hafize ablacım Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah...ben okumayı çok istiyorum aslında ama en son okuduğumda sayıda şüpheye düştüm tamamlayamadığımı düşündüm ve Zümra ablamızın hakkına girdim sanırım o yüzden tefriciyelere katılamıyorum sayıları eksik olursa vebal almak istemiyorum:(:(:(

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah cümlemizden Razı olsun inşaAllah.Bende acaba neden diyordum.Kardeşim biz elimizden gelen dikkati gösteririz,inşaAllah,Rabbim eksiklerimizi tamamlar.Vesvese ve şüphe şeytanın oyunu değil mi.
Tabiki yinede sen bilirsin.Ben zikirmatik kullanıyorum.
Selam ve Dua ile
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Haklısınız ablacım bende çok düşündüm bu şeytanın vesvesesidir diye Rabbim muhafaza buyursun...zikirmatik var bende Allah'ın izniyle bismillah diyip başlayacam.Rabbim razı olsun sizden vede cümle kardeşlerimizden...selam ve dua ile...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler diliyorum.
Allah razı olsun.
Okuruz allahı izniyle,
selametle kalın.
hanife deniz

hanife deniz

güncelleme......................................................................
hanife deniz

hanife deniz

Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarı olmak üzere.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarı olmak üzere.
Selam ve Dua ile
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

Aleyküm Selam
Benimde Duam Olsun İsterim
Allah razı olsun.
Okuruz allahın izniyle,
selametle kalın.
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
hanife deniz

hanife deniz

Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarıyı geçmiştir.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

.........................................................................................................
hanife deniz

hanife deniz

Selmun Aleykum Kardeşlerim,
Benimde 3-5 dum lsun diyorsanız,son 500 tefriciye kaldı.
Selam ve Dua ile
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

BEN 30 TEFRİCİYE OKURUM İNŞALLAH:)
selam ve baki dualarımla
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
hanife deniz

hanife deniz

İnşaAllah, bu kez Allah rızası için Efendimizin ruhu ve şefaatine nail olmak için,Tüm şehitlerimizin ruhu için,Ülkemizin selameti için,hergün insanlık dışı girişimlerle gündemde olan terör belasından kurtulmak ve Mehmetciklerimizin muhafazası için okuyalım inşaAllah.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Ülkemizi Şehit kanlarıyla sulanmış olduğunu düşünmeden parçalamaya çalışan,bayrağımızı rengini nereden aldığını hiçe sayarak ayaklar altına alan,yavrularımıza bu vatan ve bayrak için nöbet tuttukları için kıyan,suçları eğitim vermekten başka hiçbirşey olmayan öğretmenlerimizi kaçıran,insanlıktan çıkmışları Rabbim kahreylesin.Vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin,
Kardeşlerim sayı önemli değil,hangimizin duası kabul olur bilemeyiz,lütfen katılımlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

Ülkemizi Şehit kanlarıyla sulanmış olduğunu düşünmeden parçalamaya çalışan,bayrağımızı rengini nereden aldığını hiçe sayarak ayaklar altına alan,yavrularımıza bu vatan ve bayrak için nöbet tuttukları için kıyan,suçları eğitim vermekten başka hiçbirşey olmayan öğretmenlerimizi kaçıran,insanlıktan çıkmışları Rabbim kahreylesin.Vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin,
Kardeşlerim sayı önemli değil,hangimizin duası kabul olur bilemeyiz,lütfen katılımlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLİNMEZ:
Sayı önemli değil önemli olan katılmak,hepimizi ilgilendiren bir konu,bu vatan bizim,bu bayrak,bizim,hain pusulara düşrülen insanlar bizim insanlarımız,yok olup giden bizim değerlerimiz.
Selam ve Dua ile
hanife deniz

hanife deniz

...............................................................................................................
hanife deniz

hanife deniz

Kardeşlerim,
Şehitlerimiz,vatanımız,Bayrağımız,dirlik ve düzenimiz için istiyorum dualarınızı,3 er tefriciyeylede olsa katılın lütfen,belki kabule sebep sizin duanız olacak.
Selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.