elgok-awdar_34-abdülbaki kardeşlerimin dikkatine...
835 görüntülenme · 6 yanıt
kardeşlerim benim sıkıntılarımdan kurtulabilmeme vesile olabilmek için başlattığm hatim kampanyasına katılmıştınız.cüzlerin son okunma tarihi 30 aralıktı sizlerden okudum cevabını henüz alamadım.eğer okuduysanız bu forma yada diğer forma(benim için birşey yaparmısınız formuna) bi msj atarsanız çok sevinirim.nasipse bu cuma duasını yapmak istiyorum.ALLAHa emanet olun.selam ve dua ile...
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/50230-benim-icinde-bir-sey-yaparmisiniz-14.html bu lınke tıklarsanız hangı forum oldugunu daha ıyı anlarsınız Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle
Benim Içinde Bir şey Yaparmisiniz? bu lınke tıklarsanız hangı forum oldugunu daha ıyı anlarsınız Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle
selamün aleyküm zehra kardşeim bence bu cüzler tekrar okusnsun...zamanı çoktan geçti ben bugün okuyamıyorum okusam inan okurdum....eğer tekrar okutmayı düşünürsen yarındna itibaren sana yardımcı olurum allaha emanet ol...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Aleyküm Selam Kardeşim.kaç Gündür Cevap Bekliyorum Ama Bu Kardeşlerimiz Siteye Girmiyor Galiba Cuma Gününe Duasini Yapmak Istiyordum Bu Cüzleri Tekrar Okumak Doğru Olur Galiba Yardimci Olursaniz Sevinirim.okuyan Okumaya Herkezden Allah Razi Olsun.selam Ve Dua Ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26922-elgok-awdar-34-abdulbaki-kardeslerimin-dikkatine · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sitemizde ki Tüm Kardeşlerimin Dikkatine! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Dağ Çiçeği,Deniz Yıldızı,Erkan ve Yusuf Kardeşlerimin Dikkatine Genel Konular 6 cevap
- yönetici kardeşlerimin dikkatine Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- şuan sitede online olan kardeşlerimin dikkatine Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 45 cevap
- Kardeşlerimin Dikkatine. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Bayan Kardeşlerimin Dikkatine Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.