Ben ne yapacağımı bilmiyorum

2.178 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Selamun Aleyküm ablalarım,abilerim,kardeşlerim ;
Ne yapacağımı bilemez haldeyim.. Babaanem rahatsız ama ne olduğu tam belli bile değil geçn gün burnu kanadıı hemde avuç avuç. Doktordan geldi doktor burundaki çatlağı onardıklarını ama yinede dikkatli olunması gerektiğini söyledi..Şu an başucundayım ve ağlıycak durumdayım sanki babaannem gözlerimin önünden kayıp gidiyor.Başının ağrıdığını daha doğrusu tam kafatasının ortasını gösteriyor ve çok halsiz.. Ben gerçekten çok korkuyorum ilk defa babaannemi bu kadar halsiz ve çaresiz görüyorum. RABBİME dua ediyorum şüphesiz ki ONUN gücü her şeye yeter.. Ben elimden geldiğince dua ediyorum,sizde bana yardımcı olup babaannem için ALLAH tan şifa diler misiniz...
Şimdiden dua edenede etmeyende herkese ablalarımdan,abilerimden ,kardeşlerimden ALLAH razı olsun...
Selametle kalın..
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Aleykümselam kardeşim. Rabbim tez zamanda şifa verir İnşallah. Sürekli Ya Şafi zikrini yapın. İnşallah faydası olur. Bende yapacağım babaanneniz için. Allah'a emanet olun
cimicip

cimicip

Aktif Üye · 61 mesaj

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
Rabbim babannene acil şifalar versin inşallah kardeşim!.......
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

ve Aleyküm Selam kardeşim Allah şifalar versin
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ALLAH razı olsun ablalarım abilerim kardeşlerim hepinizden...
İnşallah dediklerinizi yapacağım inşallah bizim yardımlarımızla ve RABBİMİN rızasıyla sağlığına kavuşur babaannem..
Gerçekten duygulandım.. Dünyada birbirine dua edip yardımda buşunan insanlarla bir arada bulunduğum için RABBİME hamd olsun..
ALLAH sizden ve sizi yetiştiren ailelerinizden razı olsun inşallah..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLAH Acil şifalar versin kardeşim
İnsan beğenmez.
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ibra, post: 1394347, member: 58484ALLAH Acil şifalar versin kardeşim

ALLAH razı olsun kardeşim inşallah cümlemizin ailelerine ve yakınlarına ALLAH'IM acil şifalar ihsan eder..
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

Allah acil şifalar versin kardeşim. Sen iyisini, güzelini düşün. Tedirgin olma hiç. Dualar yolluyorum burdan. Kabul olur inşallah.
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ramora, post: 1394361, member: 103504Allah acil şifalar versin kardeşim. Sen iyisini, güzelini düşün. Tedirgin olma hiç. Dualar yolluyorum burdan. Kabul olur inşallah.

İnşallah kardeşim,ALLAH razı olsun kötü günlerimde yanımda dualarıyla olan tüm kardeşlerimden ALLAH razı olsun,selam olsun onlara...
Selametle kalın..
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ALLAH tüm dua eden kardeşlerimden razı olsun , babaannem Rabbimin izniyle iyileşti inşallah,dahada iyi olacak...
ALLAHIN rahmeti üzerinize olsun, ALLAH razı olsun inşallah..
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

cimicip, post: 1394320, member: 69715-“allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (allah’ım! Ey insanların rabbi! şifâ ver! şifâ veren ancak sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! şu kuluna şifâ ver ki, senin bir düşmanına acı versin veya senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
rabbim babannene acil şifalar versin inşallah kardeşim!.......

amin.inşallah daha sağlıklı ve hayırlı ömürle devam eder
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
Rabbim babannene acil şifalar versin inşallah canım!.......
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

ALLAH tez zamanda ŞAFİ ismiyle şifa nasip etsin İNŞALLAH.
aytacayva

aytacayva

Yeni Üye · 6 mesaj

Allah şifalar versin.Allah yardımcın olsun.İnşaalah sağlığına kavuşur.
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ALLAH (c.c) razı olsun...ALLAH (c.c) Hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yakınlarına,sevdiklerine cümlemize şifa eylesin....
Amin...
ALLAH (c.c) Yyar ve yardımcımız olsun inşallah...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.