Evinizin hangi eşyasısınız : [ Yazarsanız sevinirim ]

4.716 görüntülenme · 74 yanıt

Paylaş:
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

megapixel, post: 1394090, member: 93094uzaktan kontrol edilebilme özelliği, iyimiş :)

buda iyi bişey :)

Şemsiye olsaydınız :D
megapixel

megapixel

Üye · 33 mesaj

**RaNa**, post: 1394263, member: 71093buda iyi bişey :)

Şemsiye olsaydınız :D

:) şükür, kaç şemsiye var
**RaNa**

**RaNa**

megapixel, post: 1394311, member: 103504:) şükür, kaç şemsiye var

Şimdilik 2 tane :)
cimicip

cimicip

Aktif Üye · 61 mesaj

Yastık çıktı:a12:
Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.
!.......
**RaNa**

**RaNa**

cimicip, post: 1394399, member: 59734Yastık çıktı:a12:
Yastık: çevrenizdekiler tarafından çok önemli bir konuma sahipsiniz. Siz olmazsaznız kimsenin gözüne uyku girmez. Yanınızdakileri alıp başka dünyalara götürürsünüz. Kısaca alışkanlık yapan bir yanınız var. Size verilen değerin farkına varın.
!.......

Sonunda begenen çıktı :)
Yastıkda iyimiş :)
hLL.yncy

hLL.yncy

Üye · 37 mesaj

Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

:) çok beğendim paylaşımınızı aynen beni tairf ediyor... tşk ederim paylaşımınız için..:)
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.

:):)ellerınıze yuregınıze saglık paylasımınz ıcın kım sayfayı acsa gulumsuyo sayenızde burdakı bı cok ınsana tebesum ettıreblmısınz ne guzel..
**RaNa**

**RaNa**

hLL.yncy, post: 1395258, member: 54443Kapı: sürekli açılıp kapanan bir hayal dünyanız var.iyi gününüzdeyseniz sonuna kadar açarsınız kendinizi. Kötü gününüzdeyseniz insanın yüzüne kapanırsınız. Hatta kendinizi kilitleyip hiç konuşmazsanız. Konuşmanızı sağlayacak şeylerden biri tatlı dilli bir insan. Ya da küçük bir anahtar sizi anında açabilir. İnsanların güven için uyumasını siz sağlıyorsunuz. Kendinizle gurur duymalısınız.

:) çok beğendim paylaşımınızı aynen beni tairf ediyor... tşk ederim paylaşımınız için..:)

Allah razı olsun :)

Kıymetinizi bilin :)
**RaNa**

**RaNa**

_semra_, post: 1395265, member: 86712Pencere: bir yanınız içeri bir yanınız dışarı bakıyor. Çok şeffaf bir insansınız. Açıldığınızda bütün güzellikleri içeri alır kötülükleri dışarı çıkarırsınız. Üzerinize damlayan bir yağmur tanesiyle temizlenir üzerinize atılan bir kar topuyla irkilirsiniz.

:):)ellerınıze yuregınıze saglık paylasımınz ıcın kım sayfayı acsa gulumsuyo sayenızde burdakı bı cok ınsana tebesum ettıreblmısınz ne guzel..

Allah razı olsun
Siz gelin onu bana sorun herşeye rağmen gülerim ben burdakı arkadaşlarım bilir :)
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

sabah her gün oturduğum sandalye
**RaNa**

**RaNa**

suda, post: 1395349, member: 95935sabah her gün oturduğum sandalye

:D:D:).....
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

yani burada ne demek istedin
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Ben pek bağlantı kuramadım.Ne alaka desem biri açıklayabilirm acaba ?
**RaNa**

**RaNa**

_YUSUF_, post: 1395451, member: 54443Ben pek bağlantı kuramadım.Ne alaka desem biri açıklayabilirm acaba ?

Burcunuz ne sizin ona göre çıkıyo :)
**RaNa**

**RaNa**

suda, post: 1395446, member: 111298yani burada ne demek istedin

Sandalye: ne kadar işe yarar bir insan olduğunuzun farkıdasınız değil mi? Yorulan bir insanın ilk aradığı şey bir sandalyede. Masa ile güzel bir ikili oluşturuyorsunuz. Yani buradan anlayacağınız tamamlayıcı bir yapınız var. Her evde bulunan önemli kişiliğe sahip eşyalardan birisiniz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.