banada bir duada bulunursanız sevinirim
2.555 görüntülenme · 15 yanıt
yeni işten çıkarıldım RABBİM büyüktür dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim selam ve dua ile
Selamun aleyküm . Allah yardımcınız olsun üzülmeyin her işte bir hayır vardır. Neden çıkardılar işten? Kusura bakmayın biraz üzerime vazife bir soru olmadı ama yanıtlayıp yanıtlamamak size kalmış . Allah yardımcınız olsun. Rabbim size hayırlı bir kapı aralasın size daha hayırlı bir iş nasip eylesin. Amin .
Siz de amin dermisiniz?
Allah'a emanet olun.
Selametle kalın.
Siz de amin dermisiniz?
Allah'a emanet olun.
Selametle kalın.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
_sümeyra_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamun aleykum kardeşim.rabbim yardımcın olsun.bende bikaç işe girdim çıktım.Nasibin varsa biyerde oseni bulur.Ama sende aramayı ihmal etme olurmu?:)Allaha emanet olB)

ALLAH razı olsun kardeşlerim sabırla tevekkül edip sizlerin dualarıyla helal kazanacagım inşallah
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm sayın kardeşim.hakkınızda ve hakkımızda herşeyin hayırlısı inşaALLAH.siz takip ettiğim kadarı ile şuurlu bir kardeşimizsiniz imtihanınızın farkında olanlardan ve şükürle karşılayıp sabırla savanlardan er yada geç mükafatını alanlardan olmanız duası ve ümidi ile.
selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.ALLAH celle celalühu izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz selametle.
selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.ALLAH celle celalühu izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz selametle.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim üzülme Kapanan bir kapının daha güzeli daha hayırlısını açar Rabbim inşallah . Dua et sabret ve Tevekkül et ..
Neyin hakkımızda hayırlı olduğunu bizler bilemeyiz bilen yalnız Rabbimdir ..Amenna
Dualarımız tüm sıkıntıda olan kardeşlerimiz için ..inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi bekleriz .
Neyin hakkımızda hayırlı olduğunu bizler bilemeyiz bilen yalnız Rabbimdir ..Amenna
Dualarımız tüm sıkıntıda olan kardeşlerimiz için ..inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi bekleriz .
ALLAH razı olsun kardeşlerim ALLAH ım büyük dualarınız la pazartesi başlıyorum kardeşlerim ALLAH razı olsun hepinizden
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37757-banada-bir-duada-bulunursaniz-sevinirim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Banada dua banada dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Bir Duada ben rica ediyorum Sizlerden Dostlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Duada salavat getirmezsek nolur bakın noluyo Dua Bölümü 1 cevap
- Duada Salevat-i şerife Dua Listesi 16 cevap
- Duada cenneti üç kere istemek Hadis-i Şerif 4 cevap
- Teheccüd Duada En Güzel Zaman Sessizlik Dua Listesi 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.