Vealeykümselamverahöetullahive berakatuhu
Vealeykümselamverahöetullahive berakatuhu
kimkimdir ↗berat05 gönüldaş kardeşime,
Es Selamü Aleyküm,
Çalışmalarınızda Allahcc başarı nasip eylesin inşaALLAH...
Yalnız bir maruzatım olacak,
Tevhid Davası nikli şahıs,bütün tarikatlara,Ehl-i Sünnet büyüklerimize saldırıyor,aşağılıyor...
Lütfen müsaade etmeyiniz...
Allahcc rızası için bana küfretsinler önemli değil de,büyüklerimize dil uzatmasın...
BURASI EHL-İ SÜNNET VEL CEMAAT İTİKADINDA BİR FORM...
Adam Vahabi..
Olabilir,ama bu ona bizim yolumuza,büyüklerimize küfretme özgürlüğü vermemeli...
Akşam içinden geçeni paylaş konumuzda,ahlaksız bir adamı bahane ederek NAKŞİLİĞE,KADRİLİĞE,RUFAİLİĞE BİLİMUM TASAVVUF VE TARİKAT YOLUNA FÜTÜRSUZCA SALDIRDI...
28 Şubatta kafirlerin bazı kötü örnekleri İslama saldırı amaçlı kullanmaları gibi
TABİ BİZİM DE BİR TAHAMMÜL SINIRIMIZ VAR,YA BU EDEPSİZİ SUSTURUN,EFENDİCE YAZSIN,YADA BİZİM DE ELİMİZ,GÖZÜMÜZ VE DİLİMİZ VAR...
BU FORMDA HZ MEVLANAYA,
YUNUS EMREYE,
İMAM-I RABBANİYE,
İMAM-I NAKŞİBENDİYE,
ABDÜLKADİR GEYLANİYE,
ABDÜLHAKİM ARVASİYE,
SAİD-İ NURSİYE,
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHANA VE
YOLLARI OLAN TASAVVUF-TARTİKAT-EHL-İ SÜNNET VEL CEMAATA KÜFRETTİRMEYİN...
VESSELAM...VEDDUA...
Rabbim cümlemize hayırlı işler ve işlerimizde başarılar nasip etsin inşallah
Hak yoldan ayırmasın cümle müslümanları...
kardeşim
Siz
EHLİ SÜNNET VEL CEMAATİM diyorsanız ;
ve yazdığınız büyüklerimiz ,yazamadığımız daha nice alem ulemaya saygımız var ise....
Öncelikle ALLAH Celle Celaluhu Rızası için küfür-argo yazmadan -
- foruma giren herkesin "çocuktan yaşlısına kadar" herkesin mesajlarınızı okuyabileceğini-herkesin daha büyük tartışma çıkarabileceğini düşünerek tartışmalarda paylaşımlarda bulunun...
Ben ehlisünnet vel cemaat yolundayım ALLAH Celle Celaluhu izin verdiği müddetçe....
ALLAH c.c. rızasını gözeterek küfür etmiyor argo konuşmuyor ve gördüklerimide sırf rızasına uymak tartışmadan uzak durmak adına siliyorum....
Hep birlikte kardeşlik duygusu ile forumu paylaşmaya çalışalım...
Yanlışları söyleyin....elbet ama nizamı bozmayalım
YOKSA hangimiz büyüklere laf edebilir?
Kimsenin gücü yok buna...
İnanın kötü laf etmiyoruz - mesajları düzeltip siliyoruz diye izin verdiğimizi sanmasınlar...
İnşallah anlatabilmişimdir.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah