burası turkiye
978 görüntülenme · 4 yanıt
abim gecenlerde bursaya gıtmıs ulu camiyi geziyormus oradaki erkek turıstler bile saygılarından etek gıymısler cunkunormalde sortlularmıs ama bizim turkler acık sacık gırıyomus anlamadım gıttı:@
RE: burası turkiye
ENTERESAN KARDEŞİM.. BURASI TÜRKİYE
furkan ba yazdı:
abim gecenlerde bursaya gıtmıs ulu camiyi geziyormus oradaki erkek turıstler bile saygılarından etek gıymısler cunkunormalde sortlularmıs ama bizim turkler acık sacık gırıyomus anlamadım gıttı:@
ENTERESAN KARDEŞİM.. BURASI TÜRKİYE
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RE: burası turkiye
KESİNLİKLE KATILIYORUM.TÜRKİYENİN HER KÖŞESİNDE VAR BUNLARDAN.ALLAH HİDAYET EYLESİN.
KESİNLİKLE KATILIYORUM.TÜRKİYENİN HER KÖŞESİNDE VAR BUNLARDAN.ALLAH HİDAYET EYLESİN.
FIZIKOTESIKESİNLİKLE KATILIYORUM.TÜRKİYENİN HER KÖŞESİNDE VAR BUNLARDAN.ALLAH HİDAYET EYLESİN..........amin........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18931-burasi-turkiye · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Turkiye'de Islam Dini sohbet 1 cevap
- bu senede gelemiyoruz turkiye ye Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- gurbetten turkiye icin yamurduasi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- BURASI "KAN" KOKUYOR ANNE!! Şiirler 15 cevap
- slmlar burası güzel bi site diye umuyorum ve inanıyorum Tanışma Köşesi 3 cevap
- MAVİ JEANS ın yeni reklamı ''ALIŞ ARTIK BURASI İSTANBUL'' Boykot 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.