CANIM ANNEM iCiN DUA EDERMiSiNiZ...???

2.623 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

1 Fatiha, 3 ihlas okudum.
ALLAH rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

3 ihlas,1 Fatiha okudum.
Allah kabul etsin..
Mekanı Cennet olsun inşAllah..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

3 ihlas,1 Fatiha okudum.
Allah kabul etsin..
Mekanı Cennet olsun inşAllah..
EsmeL

EsmeL

Üye · 13 mesaj

hayirli cumalar dostlar cumalariniz mübarek olsun bugün annemin yil dönümü onsuz gecen koca bir yil nasil gecti... annem seni cook özledim:((..... annem adina dua ederseniz allah rizasi icin cok mutlu olurum simdiden cok tesekkürler allah razi olsun..-...
_Tuva

_Tuva

Kıdemli Üye · 248 mesaj

3 ihlas,1 Fatiha okudum.Allah mekanını cennet,Peygamber efendimize komşu eylesin.Sabırlar diliyorum,Allah başka bir şeyin eksikliğini göstermesin inşallah.Hayırlı Cumalar kardeşim...
EsmeL

EsmeL

Üye · 13 mesaj

cok sagolun hayirli cumalar yüreginize saglik allah sizden razi olsun...allah sizinde dualarinizi kabul etsin...
selim keskin

selim keskin

Üye · 41 mesaj

3 ihlas 1 fatiha da benim acizane hediyem olsun.mekanı cennettir inşallah.başınız sağolsun...
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

3 İhlas,1Fatiha,1Ayet-el Kürsi okudum.
Rabbim kabul etsin inşallah..
_Tuva

_Tuva

Kıdemli Üye · 248 mesaj

EsmeL, post: 1452070, member: 60957cok sagolun hayirli cumalar yüreginize saglik allah sizden razi olsun...allah sizinde dualarinizi kabul etsin...

Amin kardeşim,amin... Allah senden de razı olsun.
EsmeL

EsmeL

Üye · 13 mesaj

Allahim ne kadar güzel insalar var su dünyada ne kadar iyiler cok cok sagolun allah hepinizden cok razi olsun allah sizinde dualarinizi kabul etsin kardesler dostlar cok sevindim bir o kadarda inancim arttti dünyada iyi insanlar hala var diyorum artik allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin hayirli günler.....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum kardeşim..
Başınız sağolsun. Rabbim rahmet eylesin.
3 ihlas 1 fatiha okudum annenizin ruhu için..
Rabbim okunanları kabul etsin. Hayırlı günler olsun..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Başınız sağolsun. Rabbim rahmet eylesin.
3 ihlas 1 fatiha okudum annenizin ruhu için..
EsmeL

EsmeL

Üye · 13 mesaj

cok sagolun güzel dostlar hepinizin kurban bayrami mübarek olsun...arkadaslar annemi o kadar cok özlüyorum ki anlatamam....canim annem beni bi basima birakip gittin kimsem kalmadi senden sonra...canimsin..herseyimsin...kalbimdesin melek annem.....
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

allahım sana bol bol sabırlar versin inşaallah allahım sizi cennetinde kavuştursun peygamberimiz(sav)e komşu eylesin selam ve dua ile 3 ihlas birfatiha okudum allahım kabul etsin allah a emanet olun
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.