Annem için dua istesem
13.792 görüntülenme · 185 yanıt
ALLAH Celle Celalühü şifa versin.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim bütün hastalarına acil şifalar nasip etsin inşallah
anneciğin gurbette abimizin dayısı mirerhan abimizin musab emini,kardele kardeşimizin annesi,leyla ablamızın annesi,elifbenim ablamız,sıla ablamız,hüzün ablamız,komşum dilek kardeşimin babası,emine teyzem anneciğim için ve bütün hastalar için
100 adet ya Şafi Celle Celalühu,137 adet Ya Mumin celle celalühu,161 adet Es Selam Celle Celalühu, şifa bulmaları niyetiyle 1 yasin şerif ve ayetel kürsi okuyacağım inşallah
Rabbim kabul buyursun..
Selametle kalın baki selam ve dualarımlaB)
anneciğin gurbette abimizin dayısı mirerhan abimizin musab emini,kardele kardeşimizin annesi,leyla ablamızın annesi,elifbenim ablamız,sıla ablamız,hüzün ablamız,komşum dilek kardeşimin babası,emine teyzem anneciğim için ve bütün hastalar için
100 adet ya Şafi Celle Celalühu,137 adet Ya Mumin celle celalühu,161 adet Es Selam Celle Celalühu, şifa bulmaları niyetiyle 1 yasin şerif ve ayetel kürsi okuyacağım inşallah
Rabbim kabul buyursun..
Su-Eda, post: 1386433, member: 3585Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim kabul buyursun..
Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu Su-Eda.
Allah razı olsun Su-Eda'cığım. Allahım kabul etsin inşallah. Okuyan ağzına ve yüreğine sağlık olsun. Çok mutlu ettin beni, çok teşekkür ederim. Rabbim varsa tüm sıkıntılarını gidersin, ibadetlerin ve duaların kabul ve makbul olsun inşallah. Sağol, varol. Allahım sana ve sevdiklerine hayırlı, sağlıklı, güzelllikler ile geçen bir ömür nasip etsin inşallah. Rabbim anneciğine ve tüm hastalara şifalar versin, sağlık ve afiyet versin inşallah. Selam ve dua ile.
Su-Eda, post: 1386433, member: 3585Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Rabbim kabul buyursun..
ve aleyküm selam
Allah razı olsun duaların için çokmutlu oldum
Allah iki cihanda güldürsün hepinizin yüzünü
Hüzünlü, post: 1386437, member: 71287Selamün Aleyküm RaNA'cığım,
Rabbim anene şifa versin canım. Nasıl oldu durumu?
Hayırlı, sağlıklı, afiyet içinde güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah.
annemin durumu hala aynı
hatta iyice kötü olmaya başladı
şeker hastası ve böbreklerine vuruyo :(
herkez hasta Allah ım şifa ver anneme butun hastalara
tevbekarım
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim dua edecem inşaallah Rabbim Şafii ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah Rabbim sevdiği razı olduğu kullarının ağzıyla yapılan dualara katsın Annen için yapılan duaları.Selam ve dua ile.
tevbekarım, post: 1386761, member: 59734Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim dua edecem inşaallah Rabbim Şafii ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah Rabbim sevdiği razı olduğu kullarının ağzıyla yapılan dualara katsın Annen için yapılan duaları.Selam ve dua ile.
Allah razı olsun ablacım
Rabbim hep yüzünü güldürsün...
RAHMAN kalbiyle beraber bütün bedeni hastalıklardan annenizi vede bizleri tüm islam alemini koroyup şifa ihsan eylesin amin inşaallah tez evvel şifa bulur
cennettalibi, post: 1386773, member: 54443RAHMAN kalbiyle beraber bütün bedeni hastalıklardan annenizi vede bizleri tüm islam alemini koroyup şifa ihsan eylesin amin inşaallah tez evvel şifa bulur
Aminnnn
İnşallah iyilersir...
Rabbim razı olsun..
Hüzünlü, post: 1386972, member: 50627RaNa, dün gece annen için de dua ettim. İnşallah en kısa zamanda Rabbim sağlığına kavuştursun. Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.
Hayırlı Cumalar, Kandiliniz hayırlı olsun.
Allah razı olsun
Beni annemi unutmadım Çok teşekkür ederim
Duan beni çok sevindirdi
Allah herkese şifa versin...
**RaNa**, post: 1386759, member: 2619Annem bu gece çok rahatsızdı şekeri böbregine vuruyo ve onu çok zorluyor
Çok agrısı var
Allahım sen şifa ver....
Aminn..100 Ya Şafi okudum
Rabbim Dua larımızı kabul etsin,şifa kapıları açsın inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76440-annem-icin-dua-istesem · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.