Annem için dua istesem

13.792 görüntülenme · 185 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

**RaNa**Allah razı olsun bi tam ögrensem :) kavrıyamadım hala

Yavaş yavaş öğrenirsin inşaallah...
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

KaLBuN_KeSiRYavaş yavaş öğrenirsin inşaallah...
ya bişey sorucam burda bi kalp var :) sayfanın en sagında ustte orda sizin isminiz bıda bıkaç kışinin ismi daha var siz bana ne gönderdiniz:D
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

**RaNa**ya bişey sorucam burda bi kalp var sayfanın en sagında ustte orda sizin isminiz bıda bıkaç kışinin ismi daha var siz bana ne gönderdiniz:D

Canım ben bir şey göndermedim. Arkadaşlarımızın, beğendiği konularda likes yazılı yere tıklaması sonucu o kalp çıkıyor.. ( :
**RaNa**

**RaNa**

KaLBuN_KeSiRCanım ben bir şey göndermedim. Arkadaşlarımızın, beğendiği konularda likes yazılı yere tıklaması sonucu o kalp çıkıyor.. ( :
:))) ay ben yapıyomuşum meger farketmeden :D Allah razı olsun yardımın için teşekkür ederim :) yanlız hep begendiğim konuları özellikle seçmiş gibi yapmısım:D
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Canım kardeşim rabbim tez zamanda senin annenin ,
ve tüm hasta olan dua bekleyen kardeşlerime ,
şafi sıfatıyla rabbim şifasını versin.
Dualarım annenle inşallah
allaha emanet ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ALLAH Celle Celalühü annenize şifa vesin kardeşim.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
**RaNa**

**RaNa**

şehadetgülüALLAH Celle Celalühü annenize şifa vesin kardeşim.

Allah razı olsun dualarınız beni çok mutlu etti :) mevlam yüzünüzü hep güldürsün :D
**RaNa**

**RaNa**

mir_erhanCanım kardeşim rabbim tez zamanda senin annenin ,
ve tüm hasta olan dua bekleyen kardeşlerime ,
şafi sıfatıyla rabbim şifasını versin.
Dualarım annenle inşallah
allaha emanet ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.

Allah razı olsun dualarınız beni çok mutlu etti mevlam yüzünüzü hep güldürsün :)
**RaNa**

**RaNa**

buraya kaydoldugum ilk gün bu konuyu açmıştım...
Annem şuan bıraz daha iyi ama şimdi eve gittim tekrar işe dondum onu oyle bırakmak canımı sıktı hastalıklarından kurtulmasını çok isterdim...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
seher vakit

seher vakit

Mübarek Üye · 1.103 mesaj

slm peygamber efendimiz söyle buyurmustur:
henüz eceli gelmemis bir hastayi ziyaret eden bir mümin 7 defa su duayi okursa muhakkak afiyet bulur
Büyük Allahtan Büyük Arsin rabbi olan Allah´tan sana sifa vermesini istiyorum
Allah Azze ve Celle Annenize acil sifalar versin insallah
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin
ALLAHIM c.c. inş anneni daha iyi yapar şifasını verir ALLAHA c.c. emanet olun annene selımımı ilet canım
ve bende bir hastalıklı birisindenden yani tavsiye sanırım yapıyordur ama bunu yazmamın sebebi kendim yaşıyorum bu günleri devamlı annen zikir çeksin YÜCE RABBİMİZE c.c. SIĞINSIN bu sadece bir tavsiye ve inanın ilaçlar tabiki faydasını veriyor ama manevi bu zikirlerin faydasını gördüm görüyorum ve ben elimden hiç bırakmıyorum dilimden zikiri düşürmüyorum gece gözümü açıyorum hemen zikrediyorum ve bunu herkese söyleyeceğim ALLAHIMA c.c. söz verdim kesinliklede bırakmıyacağım bunun yanı sıra iabadetini bırakmasın gücü yettiğince yapsın inanın yemin ediyorum ben kendimi çok güzlü hissediyorum ALLAHIMIZA sığınmak o kadar güzelki ve buna kalbden ianmak gerekiyor
sakın yanlış anlamayın herkesin inancı var tabiki ama bunu hıssetmek demek istiyorum benim içim sımsıçak oluyor her zaman zikirve okumalarımı yaptığımda elimden gelse hiç yatmıcam hep ibadet edeceğim ama bazen olmuyor işte uykuda bir ihtiyaç değilmi o olmayınca vucud takatsız kalıyor
kusura bakmayın uzun oldu inş annen şifasını tez zamanda bulur canım ALLAHA c.c. emanet olun
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

100 Ya Şafi okudum.Rabbim,şifa kapıları açsın inşallah..
Hüzünlü

Hüzünlü

Mübarek Üye · 2.636 mesaj

Allah şifa versin inşallah.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.
100 ya şafi okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kal.
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah AMİN...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin
**RaNa**

**RaNa**

hepinizden Allah razı olsun
hepinize teker teker teşekkür etmek isterdim ama zamanım yok
Rabbim dualarınızdan razı olsun yorumlarınız için teşekkürler...
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

**RaNa**

**RaNa**

elifimbenim, post: 1383483, member: 59734“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
ALLAHIM c.c. inş anneni daha iyi yapar şifasını verir ALLAHA c.c. emanet olun annene selımımı ilet canım
ve bende bir hastalıklı birisindenden yani tavsiye sanırım yapıyordur ama bunu yazmamın sebebi kendim yaşıyorum bu günleri devamlı annen zikir çeksin YÜCE RABBİMİZE c.c. SIĞINSIN bu sadece bir tavsiye ve inanın ilaçlar tabiki faydasını veriyor ama manevi bu zikirlerin faydasını gördüm görüyorum ve ben elimden hiç bırakmıyorum dilimden zikiri düşürmüyorum gece gözümü açıyorum hemen zikrediyorum ve bunu herkese söyleyeceğim ALLAHIMA c.c. söz verdim kesinliklede bırakmıyacağım bunun yanı sıra iabadetini bırakmasın gücü yettiğince yapsın inanın yemin ediyorum ben kendimi çok güzlü hissediyorum ALLAHIMIZA sığınmak o kadar güzelki ve buna kalbden ianmak gerekiyor
sakın yanlış anlamayın herkesin inancı var tabiki ama bunu hıssetmek demek istiyorum benim içim sımsıçak oluyor her zaman zikirve okumalarımı yaptığımda elimden gelse hiç yatmıcam hep ibadet edeceğim ama bazen olmuyor işte uykuda bir ihtiyaç değilmi o olmayınca vucud takatsız kalıyor
kusura bakmayın uzun oldu inş annen şifasını tez zamanda bulur canım ALLAHA c.c. emanet olun

Anneme selamınızı çoktan iettim ama hep yazmayı unuttum :)
Annem hepinize dua etti çok sevindi selamı duyunca Rabbim razı olsun onlardan dedi
Allah razı olsun :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.