Dualarınızı Bekliyorum..

1.667 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Rabbim sıkıntıda olan cümle kullarını tez zamanda feraha erdirir inşaallah. Mevlam kabul ederse Ayetel Kürsi, Tefriciye, Fatiha ve İhlas okudum
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşaallah
hanife deniz, post: 1377804, member: 54443Amin inş. Hamdolsun canım,tedavi oluyorum,boyunluk kullanıyorum,birz dahha iyiyim çok şükür.Daha iyi olacağım inş.
Selam ve Dua ile
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Ve Aleyküm Selam canım benim Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamınıa bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Canım 100 Ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin yine okuyunca haber veririm Allah sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

hanife deniz, post: 1377804, member: 54443Amin inş. Hamdolsun canım,tedavi oluyorum,boyunluk kullanıyorum,birz dahha iyiyim çok şükür.Daha iyi olacağım inş.
Selam ve Dua ile

Geçmiş olsun ablacm. Rabbim acil şifalar versin inşaallah.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hacer_fatih, post: 1377841, member: 51820Rabbim sıkıntıda olan cümle kullarını tez zamanda feraha erdirir inşaallah. Mevlam kabul ederse Ayetel Kürsi, Tefriciye, Fatiha ve İhlas okudum

Amiin kardeşim. Allah celle celaluhu razı olsun sizden..
Rabbim kabul etsin dualarınızı, dualarımızı inşaallah..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

leyla-1, post: 1377945, member: 82229Ve Aleyküm Selam canım benim Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamınıa bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Canım 100 Ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin yine okuyunca haber veririm Allah sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Amiiinn, amiin.. Rabbim binlerce kez razı olsun ablacm.. Gönlüne bereket.. Güzel yüreğine..

Rabbim sıkıntıda olan cümle kardeşlerimize hayırlı sonuclar nasip etsin..

Hayırlı Geceler Olsun B)
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Kandiliniz Mubarek Olsun.
Geçmiş olsun dilekleriniz ve Dualarınız için Rabbim yarattıkları adedince razı olsun,sizlerinde her türlü sıkıntılarını giderip iki cihanda aziz etsin inş.
Selam ve Dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.