Selamünaleyküm

871 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
yeşilmürekkep

yeşilmürekkep

Yeni Üye · 3 mesaj

Merhaba Değerli arkadaşlarım. Siteniz Güzel. Gerek İnsanların nezaketi ve gerekse konuların içeriği gerçekten güzel. Hoş bir site. Sitede Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Ben Uzun zamandır Forum sitelerinde yazmıyorum. Ama burda bu gelenek sona erecek galiba :).

Bir birimizi Kırmadan Güzel bir Sanal ortam arkadaşlığı kurarız İnşallah. Hadi Bakalmım kolay gelsin hepimize.
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

aleyküm selam kardesim hosgeldin aramiza
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Ve aleyküm selam.
Hoşgeldiniz,safalar getirdiniz kardeş.
cavenaqhi

cavenaqhi

Üye · 45 mesaj

aleyküm selam
Kemahlı_24

Kemahlı_24

Mübarek Üye · 5.140 mesaj

yeşilmürekkep, post: 1367289, member: 94889Merhaba Değerli arkadaşlarım. Siteniz Güzel. Gerek İnsanların nezaketi ve gerekse konuların içeriği gerçekten güzel. Hoş bir site. Sitede Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Ben Uzun zamandır Forum sitelerinde yazmıyorum. Ama burda bu gelenek sona erecek galiba :).

Bir birimizi Kırmadan Güzel bir Sanal ortam arkadaşlığı kurarız İnşallah. Hadi Bakalmım kolay gelsin hepimize.

ve aleyküm selam KARDEŞ

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

inşaALLAH varlığınız daim olur

ALLAH a emanetsiniz..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ve aleyküm selam. Hoş geldiniz..
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Aleyküm selam. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun ihşallah. Bu bir site değil :) En azından bana göre. Burası benim biricik güzel ailem. Ailemize hoşgeldiniz :)
yeşilmürekkep

yeşilmürekkep

Yeni Üye · 3 mesaj

Hepinize Yürekten Teşekkür ediyorum. Sağolun canlar.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

Gönül calabın Allahın tahtı, calap gönüle baktı. İki cihan bedbahtı, kim gönülü yıkar ise.
Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim, gönüller yıklaya değil. Bir müminin gönlünü yıkmışsın hakka ettiğin secde secde değildir.

Yunus Emre

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.