KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

1.845 görüntülenme · 13 yanıt

MaviufukS.Aleyküm Keci Kim bilmiyorum ama bana biraz yardım edersen sevinirim , Sanırım admin sin yada yetkili biri bende yeni sayiliyorum , Dün bir konu açmak istedim ama açamadım bana diyorduki 17 adet grafik secmissin en fazla 4 grafik secebilirsin, ama ben hic grefik eklemedimki Grafikten kastı ne acaba :)
Allah Razi olsun simdiden...

MaviufukMesajınızda yada Üye imzanızda 17 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik adeti ise 4 adettir. Lütfen geri giderek Grafik adetini öngörülen adete indirin.
bu uyarıyı veriyor daima ama ben hic grafik kulanmadım . nedeni ne olabilir!
talipamca
EsSelamuAleyküm Kardeşler..
Cevdet Kardeşim iyisinizdir inşaAllah..Arkadaşın yaşadıklarını ben de ilk zamanlar çok yaşadım..
Konu 'nuz alıntı ise;
Aldığınız yazının kenar bölümlerinde bazı işaretler varsa onları silin kardeşim..
Benim anladığım kadarıyla sorun bundan kaynaklanmakta..
Parağraf başlarında bazı işaretler kastediliyor olabilir..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(müdahale etmiş gibi oldum ama)

talipamca
EsSelamuAleyküm Kardeşler..
Cevdet Kardeşim iyisinizdir inşaAllah..Arkadaşın yaşadıklarını ben de ilk zamanlar çok yaşadım..
Konu 'nuz alıntı ise;
Aldığınız yazının kenar bölümlerinde bazı işaretler varsa onları silin kardeşim..
Benim anladığım kadarıyla sorun bundan kaynaklanmakta..
Parağraf başlarında bazı işaretler kastediliyor olabilir..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(müdahale etmiş gibi oldum ama)
MaviufukCanım kardeşim Grafikten kasti nedir onu cözemedim Kuralları okudum Kuralsiz bir konu açmamışım Grafik ise hiç kulanmadım Grefik denilen olay nedir onu biliyorsan Açıklamanı istiyorum :)

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZ KURALLARI OKUMAMIŞSINIZ ŞU ANDA BİLE İKİ HATA YAPIYORSUNUZ BİR SELAM VERMİYORSUNUZ İKİ CANIM CİCİM YOK VE BİZLER SANA YARDIM ETMEYE CALIŞIYORUZ BİZDE TAM ANLAYAMADIK OYSA BİR HERZAMAN FORUM ACIYORUZ ÖYLEDE BİR SORUM OLMUYOR RABBİME EMANET OLUN
talipamcaBir de yazdığınız yazıya yazılım sebebiyle siz eklememiş olsanızda SMİLİLER ilave olmuş olabilir..böyle bir durum var mı ?
Mesela hep başıma gelirdi.... ( : yanına ara vermeden A ) yazdığınız takdirde AĞLAMA SMİLiler İ gelebildiği gibi..Varsa şayet onları siliniz..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28655-selamunaleykum-keci-kardesim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.