Ne Olur Yardım Edin . . .
7.215 görüntülenme · 90 yanıt
Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.
kuzenimlerimde otellerin degişik bölümlerinde çalışıyor..
Bir tanesi senin gibi belboy olarak başladı , dürüstlüğü ve efendiliği sayesinde resepsiyona kadar yükseldi
şimdi müdür yardımcısı olucakmış..
Sebaat et sende inşallah herşey istediğin gibi olur.
Bir tanesi senin gibi belboy olarak başladı , dürüstlüğü ve efendiliği sayesinde resepsiyona kadar yükseldi
şimdi müdür yardımcısı olucakmış..
Sebaat et sende inşallah herşey istediğin gibi olur.
eee87Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.
Hayırlı olur inşallah kardeşim.
eee87dün görüşmeye gittim kardeşlerim 3-4 saat bekletip üstüne de 1 saat görüştüler.olumlu olursa arıcaklarmış.ne kadar zor bir işe girmek.bakalım kısmet ne diyeyim artık.
ALLAH Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
bellboy için Alındığınızı düşünmüştüm .
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.
eee87, post: 1377063, member: 42919Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.
Çok sevindim kardeşim.:)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Hepinizden ALLAH razı olsun evet rahat bir iş o dediğim konuda kardeşim.umarım ALLAH diğer işsiz kardeşlerime iş nasip etsin.hepinizden ALLAH razı olsun tekrar dualarınızla beni yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için.evet bellboyluk başlayacağım iş kardeşlerim.
Goldenrose
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
eee87, post: 1377900, member: 110162çok şükür kardeşlerim.Kalan kardeşlerim içinde ALLAH kalplerine göre iş nasip etsin İNŞALLAH.
Uzun zamandır foruma girmedim abicim. Buradaki iyi niyetleri kardeşlerimiz (!) nedeniyle...
İş buldunuz mu?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75337-ne-olur-yardim-edin · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.