Ne Olur Yardım Edin . . .

7.215 görüntülenme · 90 yanıt

Paylaş:
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

güncelleme.
dergah38

dergah38

Aktif Üye · 73 mesaj

hayırlı olur inşallah hersey gonlune gore versın rabbım
huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

kuzenimlerimde otellerin degişik bölümlerinde çalışıyor..
Bir tanesi senin gibi belboy olarak başladı , dürüstlüğü ve efendiliği sayesinde resepsiyona kadar yükseldi
şimdi müdür yardımcısı olucakmış..
Sebaat et sende inşallah herşey istediğin gibi olur.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

sağolun kardeşlerim yarın görüşücem bakalım bana dua edin kardeşlerim.dergah kardeşim sende varmı bir gelişmeler?
F.Erdem SİLAY

F.Erdem SİLAY

Üye · 29 mesaj

eee87Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.

Hayırlı olur inşallah kardeşim.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

sağol kardeşim.gelişmelerden haberdar edicem hepinizi.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

eee87sağol kardeşim.gelişmelerden haberdar edicem hepinizi.

allah yolunu açık etsin.dualarımız sizinle.
Allaha emanet olun.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

dün görüşmeye gittim kardeşlerim 3-4 saat bekletip üstüne de 1 saat görüştüler.olumlu olursa arıcaklarmış.ne kadar zor bir işe girmek.bakalım kısmet ne diyeyim artık.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

daha aramadılar bakalım ne zaman arıcaklar.sonucu paylaşıcam.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

sona yaklaştık gibi referanslarımı sordular bakalım cevap beklemeye devam.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

eee87dün görüşmeye gittim kardeşlerim 3-4 saat bekletip üstüne de 1 saat görüştüler.olumlu olursa arıcaklarmış.ne kadar zor bir işe girmek.bakalım kısmet ne diyeyim artık.

ALLAH Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
bellboy için Alındığınızı düşünmüştüm .
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

alınacak gibiyim ama bekliyorum cevap bu hafta arıcaklarmış.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

eee87, post: 1377063, member: 42919Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.

Çok sevindim kardeşim.:)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

bellboy için mi.
çok sevindim namaz konusunda da rahat demiştiniz eğer o ise.
hayırlı olsun abi.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Hayırlısı olsun inşaallah..
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

Hepinizden ALLAH razı olsun evet rahat bir iş o dediğim konuda kardeşim.umarım ALLAH diğer işsiz kardeşlerime iş nasip etsin.hepinizden ALLAH razı olsun tekrar dualarınızla beni yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için.evet bellboyluk başlayacağım iş kardeşlerim.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

çok şükür kardeşlerim.Kalan kardeşlerim içinde ALLAH kalplerine göre iş nasip etsin İNŞALLAH.
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

eee87, post: 1377900, member: 110162çok şükür kardeşlerim.Kalan kardeşlerim içinde ALLAH kalplerine göre iş nasip etsin İNŞALLAH.

Uzun zamandır foruma girmedim abicim. Buradaki iyi niyetleri kardeşlerimiz (!) nedeniyle...
İş buldunuz mu?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.