Ne Olur Yardım Edin . . .
7.215 görüntülenme · 90 yanıt
eee87, post: 1370483, member: 50627Biraz önce aradılar cuma görüşmem varmış bakalım ne olacak?
İnş. Yüce Rabim hakkınızda en hayırlısını nasibetsin,Helal,hayırlı,bereketli rızık kapıları açsın inş.
Selam ve Duaile
eee87, post: 1370491, member: 81595sağol kardeşim sana birşey danışıcam yarın görüşme 1 buçukla-2 arası gelin dediler cuma namazı 1:03 de nasıl yapıcam acaba kılınırmı yetişirmiyim?
Kardeşim,benim aklıma gelen,görüşmeye gideceğiniz yere en yakın camiye gitmeniz ve orada namazi kılarsanız yetişirsiniz inş.Bu söyleyeceğim ne kadar doğru olur bilmiyorum,belkide eleştiri alacağım,fakat aklıma geldi Rabbim biliyor,Cumanın farzını ede edip çıkmanız halinde yetişirsiniz.Ama lütfen bu konuda önce Cuma namazı konusunu araştırın.
İnş. yanlış birşey söylememişimdir,Rabbimin rızasına aykırı düşeceğim birşey.Önünüzde kazanılmış bir iş var,fakat Rıza için bunu istemiyorken,başka bir yanlışa düşmenize vesile olmayım,lütfen önce CUMA NAMAZINA bakın,oluyorsa,ona göre hareket edersiniz. Benim aklıma bunlar geldi.
Selam ve Dua ile
hanife kardeşim bende tam senin gibi düşündüm çünkü bu farz işide kaçırmak istemiyorum çünkü belki biliyorsundur hikayemi banka sınavını kazandım aylardır şube bekliyorum artık da istemiyorum faizli kurum riskli diye yanlış yaptım diye.burası olursa rezervasyonda çalışıcam daha risksiz ondan dolayı.Aşağı yukarı tükürsem misali tövbe haşa kötü anlamda bu cümleyi kurmadım tabiri caizse yani.ama haklısın öyle yapıcam iş kaçmasın diye farzdan olmak var:(
Kardeşim,27 dakika,vede 1,5- 2 arası denmiş,10 dakikada aradan alsanız,37 dakika eder,yakınlarda bir camide varsa,düşünülecek bir şey kalmıyor inş. Rabbim Kulunun Yardımcısıdır,
Selam ve Dua ile
Selam ve Dua ile
Mübarek Üye
- Tepki
- 1.953
- Ödül
- 163
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
Selamunaleyküm kardeşim son zamanlarda siteyi pek takip edemedim yeni gördüm iş görüşmen olduğunu İnşallah hakkında hayırlısı olur, hayırlısı ise görüşmen olumlu geçer ve helal bir rızık kapısı açılır İnşallah.
Allaha emanet ol selam ve dua ile
Allaha emanet ol selam ve dua ile
ALLAH yar ve yardımcın olsun.
Hayırlı haberlerin gelir inşaALLAH
Hayırlı haberlerin gelir inşaALLAH
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
eee87 kardeşim görüşmeniz nasıl geçti?
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim birkaç gündür giremedim kusura bakmayın geçen cuma 2 görüşmeye girdim biri olumsuz biri olumlu geçti cevap bekliyorum bu cumartesi bir tane daha var bakalım ne olacak kardeşlerim sizler nasılsınıız?
işlerin açıldı gibi abi:)ne güzel çok sevindim.
inşAllah beklediğiniz olumlu hayırlı cevaplar gelir.
birkaç gündür sizi göremeyince sitede dedim herhalde iş oldu işe başladı.
ama inşAllah o da olacak.çok az kalmış.
hayırlı cevaplarınızı bekliyoruz.
bu arada diğer sayfaya yazdığınız şeyler de inanın sadece ama sadece şeytanın sizi döndürmek için verdiği vesveseler.
ümitsizliğe düşürüp sizi hepten yoldan çıkmaya dAVET EDİYOR.
sen çok günahkarsın artık Allah seni affetmez..gibi nice nice vesveseler veriyor.
Ama unutmayın müslüman güçlü ve de ümitlidir.
vesevese geldiğinde Allah ı zikredin.
Allah yardımcınız olsun
inşAllah beklediğiniz olumlu hayırlı cevaplar gelir.
birkaç gündür sizi göremeyince sitede dedim herhalde iş oldu işe başladı.
ama inşAllah o da olacak.çok az kalmış.
hayırlı cevaplarınızı bekliyoruz.
bu arada diğer sayfaya yazdığınız şeyler de inanın sadece ama sadece şeytanın sizi döndürmek için verdiği vesveseler.
ümitsizliğe düşürüp sizi hepten yoldan çıkmaya dAVET EDİYOR.
sen çok günahkarsın artık Allah seni affetmez..gibi nice nice vesveseler veriyor.
Ama unutmayın müslüman güçlü ve de ümitlidir.
vesevese geldiğinde Allah ı zikredin.
Allah yardımcınız olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75337-ne-olur-yardim-edin · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.