Allah rızası için dua edinizzzzz

732 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ecirna

ecirna

Yeni Üye · 3 mesaj

Hayırlı aksamlar arkadaslar aranıza yenı katıldım ama sızden bır rıcam var. Peygamberimiz basta olmak üzere bır cok peygamberlerinden basına gelen iftira şimdi agbimin basına geldı. Cok zor durumdayız ne olursunuz onun için dua ediniz allah rızası için. Peygamber efendimizin hürmetine ne olursunuz cok caresızız.. Dua ıstıyorum lütfen herkes tanıdıklarına söylesinnnn... Rabbımde sızı sıkıntıda ve darda bırakmasın
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

rabbim her şetin hayırlısını versin inşallah rabbim bu sıkıntısınızı atlatmanıza yardımcı olur dualarım seninle kardeşim.
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Rabbim en kısa zamanda haklı olana hakkını verir. İnşallah ağabeyin atılan iftiradan kurtulur Allahın izniyle
ecirna

ecirna

Yeni Üye · 3 mesaj

melankolik5288, post: 1360697, member: 98391rabbim en kısa zamanda haklı olana hakkını verir. Inşallah ağabeyin atılan iftiradan kurtulur allahın izniyle

allah sizden razı olsun. Rabbımde sizin gönlünüzün hayırlı muratlarını versın. 313 tane fatıha suresi okuyacagım sızlerde bana yardımcı olursanız sevınırım.
ecirna

ecirna

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah sızden de razı olsun sızden. 313 tane fatıha suresı okumama yardımcı olursanız seevınırm. Ne kadar olursa olsun. Sımdıden rabbım razı olsun
esmersevda, post: 1360695, member: 81595rabbim her şetin hayırlısını versin inşallah rabbim bu sıkıntısınızı atlatmanıza yardımcı olur dualarım seninle kardeşim.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.