Kardeslerimm bi ricam olacak. Ramazan zamaninda stv de yayinlanan bir programda Ben Resule Doyamadim Yaraliyim Yaraliyim diye kucuk bir nakarat okunurdu. ne zamandir o ilahiyi ariyorum bulamadim yardimci olursaniz cok mutlu olurum. S.A
Bir ilahi ariyorum
1.422 görüntülenme · 5 yanıt
S.A
Kardeslerimm bi ricam olacak. Ramazan zamaninda stv de yayinlanan bir programda Ben Resule Doyamadim Yaraliyim Yaraliyim diye kucuk bir nakarat okunurdu. ne zamandir o ilahiyi ariyorum bulamadim yardimci olursaniz cok mutlu olurum. S.A
RE: Bir ilahi ariyorum
ali ercanın ilahisi kücük hacı filminde de o var ama elimde yok bukadarını biliyorum
ali ercanın ilahisi kücük hacı filminde de o var ama elimde yok bukadarını biliyorum
fikrettombul yazdı:KARDEŞİME KATILIYORUM ALİ ERCANIN İLAHİSİ YARALIYIM İLAHİNİN ADI MÜZİK MARKETLERE GİDİP BULABİLİRSİN SELAM VE DUA İLE B)
Kardeşim onu Abdurrahman önülde söylüyo bi bakim yollarım inş.
Kardeşim onu Abdurrahman önülde söylüyo bi bakim yollarım inş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7469-bir-ilahi-ariyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bu sorulara cevap ariyorum Allah (c.c) Hazretleri 5 cevap
- Quarkxpress 6 Ya Da 5 Ariyorum Yardim Edin!! Bilgisayar Programları 2 cevap
- esmaül husna ariyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Iş ariyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- evlilik niyetimi aldim adayimi ariyorum Etkinlikler 29 cevap
- kur'an kerim arapca ve turkce meali sesli ariyorum Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.