Selamün aleyküm
1.230 görüntülenme · 12 yanıt
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 62 mesaj
elif__, post: 1354930, member: 93094selamün aleyküm sayın site yöneticileri ve üyeleri
Size de aleyküm selam kardeşim ama eğer konulara bakarsanız herkes ya dua için ya da salavat veya yasin kampanyaları için konu açıyorlar. Her hangi bir konu başlığı altında da ' selamun aleyküm ' diyebilirsiniz. Diğer güncel olması gereken konular arka plana gidiyor o zaman.
Allah'a emanet olun.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
amacım bir konu açmak değil sadece şu anda dahil olduğum topluluğa selam vermekti.
elif__, post: 1354975, member: 93094öncelikle selamımı alan herkese teşekkür ederim. şunu belirtmeliyim ki daha önce bir forum sitesine üye olmadım ve sn berrak hanım
amacım bir konu açmak değil sadece şu anda dahil olduğum topluluğa selam vermekti.
Zaten bu bölümde yeni katılan kardeşlerimizin selam vermesi için var kardeşim.
Selam ve dua ile.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
elif__, post: 1354930, member: 93094selamün aleyküm sayın site yöneticileri ve üyeleri
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam...
elif__, post: 1354975, member: 93094öncelikle selamımı alan herkese teşekkür ederim. şunu belirtmeliyim ki daha önce bir forum sitesine üye olmadım ve ....
şehadetgülü, post: 1354976, member: 93120Zaten bu bölümde yeni katılan kardeşlerimizin selam vermesi için var kardeşim.
Selam ve dua ile.
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74587-selamun-aleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.