Adım ahmet 34 yaşındayım sivaslıyım istanbulda ikamet etmekteyim özel sektörde yöneticilik yapmaktayım burada olmamın amacı nefsimin beni yönetmesine ibadetlerden alıkoymasına dur deyip merhamet sahibi yüce Allah'tan af ve mağfiret diliyerek yep yeni bir hayata başlamak istemem dini bilgilerimi tazelemek ve arttırmak istemem siz kıymetli gönül dostu kardeşlerimden dua istirham ediyorum.
Selamün aleyküm dua edermisiniz ?
2.025 görüntülenme · 10 yanıt
Yüreği Allah sevgisi ile çarpan güzel insanlar hepinizi selamların en güzeli olan Allah'ın selamı ile selamlıyorum Selamün Aleyküm.
Adım ahmet 34 yaşındayım sivaslıyım istanbulda ikamet etmekteyim özel sektörde yöneticilik yapmaktayım burada olmamın amacı nefsimin beni yönetmesine ibadetlerden alıkoymasına dur deyip merhamet sahibi yüce Allah'tan af ve mağfiret diliyerek yep yeni bir hayata başlamak istemem dini bilgilerimi tazelemek ve arttırmak istemem siz kıymetli gönül dostu kardeşlerimden dua istirham ediyorum.
ahmett58, post: 960646, member: 93299Yüreği Allah sevgisi ile çarpan güzel insanlar hepinizi selamların en güzeli olan Allah'ın selamı ile selamlıyorum Selamün Aleyküm.
Aleyküm Selam ve Rahmetullah ve Berakatüh...
Kim hakiki manada Allahu Teala'dan kendisini af etmeasini dilerse vede Mevla Tealaya doğru yola doğru kişiler ile ulaşmak için yalvarırsa; Muhakkakki Allah Onun bu duasını geri çevirmez. Allahu Teala Hidayet yoluna ulaştırsın ve oradan ayırmasın... Amin....:a35:
ve aleyküm selam ve rahmetullah
Allah size öyle güzel öyle kuvvetli bir iman nasip etsinki ömrünüzün her anı onun razı olacağı şekilde geçsin bütün ibadetleriniz onu razı olacağı şekilde olsun sizi onun yolundan hiçbirşey ayırmasın onun razı olduğu ve sevdiği bir kulu olarak yaşayıp son nefesinizide kelimei şehadet getirerek verin inşallah amin
Allah size öyle güzel öyle kuvvetli bir iman nasip etsinki ömrünüzün her anı onun razı olacağı şekilde geçsin bütün ibadetleriniz onu razı olacağı şekilde olsun sizi onun yolundan hiçbirşey ayırmasın onun razı olduğu ve sevdiği bir kulu olarak yaşayıp son nefesinizide kelimei şehadet getirerek verin inşallah amin
Aleyküm selam kardeşim
Rabbim seni ve bizi ve bütün müslüman kardeşlerimizi rahmetinden ve mağfiretinden yoksun bırakmasın inşaallah selam ve du ile
selamün aleyküm
Rabbim seni ve bizi ve bütün müslüman kardeşlerimizi rahmetinden ve mağfiretinden yoksun bırakmasın inşaallah selam ve du ile
selamün aleyküm
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
ahmett58, post: 960646, member: 93299Yüreği Allah sevgisi ile çarpan güzel insanlar hepinizi selamların en güzeli olan Allah'ın selamı ile selamlıyorum Selamün Aleyküm.
Adım ahmet 34 yaşındayım sivaslıyım istanbulda ikamet etmekteyim özel sektörde yöneticilik yapmaktayım burada olmamın amacı nefsimin beni yönetmesine ibadetlerden alıkoymasına dur deyip merhamet sahibi yüce Allah'tan af ve mağfiret diliyerek yep yeni bir hayata başlamak istemem dini bilgilerimi tazelemek ve arttırmak istemem siz kıymetli gönül dostu kardeşlerimden dua istirham ediyorum.[/QUOT
a.selam.ahmet abi aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hayırlı paylaşımlarda buluşmak üzere.Allah a emanet olun..
Ahmet ve Zeynep kardeşim, siz kıymetli insanlarla aynı forumda buluşmak benim için onurdur bu ne güzel forumdur sohbetler Allah için dualar Allah için sevgiler Allah için inşaallah sizlerin teveccüğüne layık olmaya çalışcağım mevlam hakkınızda her daim hayırlısını versin Allah'a emanet olunuz saygılarımla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51570-selamun-aleykum-dua-edermisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.