PC Ağ bağlantısı çevrimdışı hatası veriyor

5.068 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
liseli_candy

liseli_candy

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaşlar ağ bağlantısı çevrimdışı hatası nedir? kaç gündür internetim yok nasıl düzeltebilirim?
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ağ bağlantısı çevrim dışı değil, devre dışı olur. Böyle olduğunda geçerli bağlantıyı devre dışı yapmış olursunuz. Hiç bir şekilde internete bağlanamazsınız. Aşağıdaki yöntemleri uygulmanızı tavsiye ederim. (Örneğin Windows XP)

Ağ bağlantılarımı açınız. Sol taraftan ağ bağlantılarımı görüntüleyi tıklayınız. Mevcuttaki etkin yada evre dışı kalmış bağlantılar listelenecektir. Devre dışı olan zaten gri renktedir. Üzerinde sağ tıklayıp Etkinleştir demeniz kafi olacaktır.

Umarım işinize yaramıştır.

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

modem ayarları bozulmuş olabilir :)

benim modem gibi ise :D:d
İnsan beğenmez.
TakeOne

TakeOne

Kardeşimiz geri dönüş yapmadı. Yapsın bakalım, belkide sorunu çözülmüştür.

liseli_candy

liseli_candy

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaşlar teşekkürler netim yok giremiyorum iş yerinden yazıyorum.modem cd sini kurduktan sonra paraola ve kullanıcı adı bölümünde paralomı giriyorum kabul etmiyor URL hatası veriyor .aldığım yerden mi yardım istemeliyim
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

liseli_candy, post: 1354193, member: 1769arkadaşlar teşekkürler netim yok giremiyorum iş yerinden yazıyorum.modem cd sini kurduktan sonra paraola ve kullanıcı adı bölümünde paralomı giriyorum kabul etmiyor URL hatası veriyor .aldığım yerden mi yardım istemeliyim

Modemi aldığınız yerden kurulumunu hakkında yardım almanız iyi olur.Muhtemelen kurulumunda hata yapıyor olabalirsiniz.daha iyisini Takeone kardeşim bilir :)
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

liseli_candy, post: 1354193, member: 1769arkadaşlar teşekkürler netim yok giremiyorum iş yerinden yazıyorum.modem cd sini kurduktan sonra paraola ve kullanıcı adı bölümünde paralomı giriyorum kabul etmiyor URL hatası veriyor .aldığım yerden mi yardım istemeliyim

Modemin paralo ve kullanıcı adı modenim altında yazıyordur...Genellikle kullanıcı adı:admin paralo 12345678 oluyor ama siz genede kontrol edin.İnternette girdiğin yerden Modem ip adresini düzgün yazın.. modemin altına dikkat edin.. http:// yazıp ip adresini yazın
TakeOne

TakeOne

Modeminizin arayüzüne erişmenizi sağlayan marka modelelre göre değişen kullanıcı adı ve şifreler mevcut. Sen bence buraı ile hiç zaman kaybetme kardeşim. Ya modemi aldığın yerden yada 444 0 375 numaralı telefından teknik destek almalısın. Sonuca daha çabuk ulaşırsın. Modemin başında olmadığım için benim yardımım daha etkili olmayabilir.

liseli_candy

liseli_candy

Yeni Üye · 6 mesaj

arkadaşlar teşekkürler takeone söylediğn numarayı aradım yardımcı oldular tekrar teşekkürler
TakeOne

TakeOne

Rica ederim.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.