kimsesiz hiç kimse yok herkesin var kimsesi kimsesiz kaldım medet ey kimsesizler kimsesi (şairin ismini unuttum)kusura bakmayın selam ve dua ile allah razı olsun
Bu Sogukta Dışarda Yaşayan İnsanlara Dua Etmek İstemezmisiniz Arkadaşlar ?
14.158 görüntülenme · 83 yanıt
Amin amin amin allahım evsiz kimsesiz çaresiz kullarına yardım et allahım sen es selam ismin hürmetine selamete çokar rabbim sen herşeye kadirsin amin
kimsesiz hiç kimse yok herkesin var kimsesi kimsesiz kaldım medet ey kimsesizler kimsesi (şairin ismini unuttum)kusura bakmayın selam ve dua ile allah razı olsun
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Evdeki çok kullanılmamış, hesap etmeden ve düşüncesizce aldığımız sonrada nankörce bir kenara attığımız ahirette bizden hesabı sorulacak olan eşyaları nasıl en faydalı şekilde değerlendirebilim yardımcı olabilir misiniz? Giyisi ayakkabı hatta ısıtıcıya kadar var ve eminim bir çoğumuzun evinde değerlendirilmeyi bekleyen bu tip eşyalar var.
Bilsem ihtiyaç sahibini doğrudan götürüp vermek en doğrusu olurda çekinirim utanırım, ihtiyaç sahibi kimselere nasıl ulaşabilirim yardımcı olacak kişilerden Allah razı olsun kargoda yapabilirim yada daha farklı fikri olan varsa şimdiden Allah razı olsun hayırlı akşamlar.
Bilsem ihtiyaç sahibini doğrudan götürüp vermek en doğrusu olurda çekinirim utanırım, ihtiyaç sahibi kimselere nasıl ulaşabilirim yardımcı olacak kişilerden Allah razı olsun kargoda yapabilirim yada daha farklı fikri olan varsa şimdiden Allah razı olsun hayırlı akşamlar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74217-bu-sogukta-disarda-yasayan-insanlara-dua-etmek-istemezmisiniz-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir Selamın Sevabına Ortak Olmak İstemezmisiniz ? Dua Bölümü 1 cevap
- Eşiniz huriniz olsun istemezmisiniz... Dini sohbet 18 cevap
- Ahirette meleklerin size şahitlik etmesini istemezmisiniz? İslami Bilgi ve Kaynaklar 13 cevap
- AHİRETTE MELEKLERİN SİZE ŞAHİTLİK ETMESİNİ İSTEMEZMİSİNİZ...? Dini sohbet 8 cevap
- Ölüm ile yüzyüze yaşayan bir Alman Müslüman. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Boş yaşayan birine selam dermisiniz Tanışma Köşesi 33 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.