Bu Sogukta Dışarda Yaşayan İnsanlara Dua Etmek İstemezmisiniz Arkadaşlar ?

14.157 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Allahım bu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan kardeşlerimize yoksul insanlarımıza sokak cocuklarına sen yardım et allahım onları bu sogukta sahipsiz bırakma allahım onlara bi tas sıcak çorba sıcak bi göz odayı nasip et allahım

Hepimiz onlar için dua edelim arkadaşlar bu sogukta en cok onların dua ya ihtiyacı var...

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

AMİNNN :A :(
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Amin kardeşim amin.. Allah (c.c.) yardımcıları olsun :(
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Allahım bu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan kardeşlerimize yoksul insanlarımıza sokak cocuklarına sen yardım et allahım onları bu sogukta sahipsiz bırakma allahım onlara bi tas sıcak çorba sıcak bi göz odayı nasip et allahım

Hepimiz onlar için dua edelim arkadaşlar bu sogukta en cok onların dua ya ihtiyacı var...

AMİNNN
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

AMİNNN

Allah yar ve yardımcıları olsun Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
melek4545

melek4545

Allah hiç kimseyi çaresiz bırakmasın Aminnnnn
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

amin amin kış günleri hep gelir aklıma Rabbim basını sokacak evi,giyinecek üstü başı,yiyecek ekmeği olmayan insanlara yardım etsin onları sonsuz nimetleri ile bol bol nasiplendirsin inşallah
melek4545

melek4545

Mihrace24amin amin kış günleri hep gelir aklıma Rabbim basını sokacak evi,giyinecek üstü başı,yiyecek ekmeği olmayan insanlara yardım etsin onları sonsuz nimetleri ile bol bol nasiplendirsin inşallah

Aminn inşallah kardeşim
melek4545

melek4545

Kardeşlerimize hep dua edelim arkadaşlar onlar bizim dualarımıza ihtiyaçları var

Allah yardımcıları olsun Aminnn
' Emine

' Emine

Üye · 14 mesaj

hiç sobanın arkasında sıcacık yerde otururken hiç aklımıza gelirmi onlar,soğuktan üşümüş,evsiz barksız insanlar,nice insanlar soğuktan donarak ölüyor..Rabbim yardımcı olsun onlara şuanda okunan Ezanların hürmetine..
melek4545

melek4545

...........
melek4545

melek4545

' Eminehiç sobanın arkasında sıcacık yerde otururken hiç aklımıza gelirmi onlar,soğuktan üşümüş,evsiz barksız insanlar,nice insanlar soğuktan donarak ölüyor..Rabbim yardımcı olsun onlara şuanda okunan Ezanların hürmetine..

:( :( Amin kardeşim
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Allah'ım bu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan kardeşlerimize yoksul insanlarımıza sokak cocuklarına sen yardım et Allah'ım onları bu sogukta sahipsiz bırakma Allah'ım onlara bi tas sıcak çorba sıcak bi göz odayı nasip et

Allah Celle Celalühu herkesin yar ve yardımcısı olsun

AMİNNN
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Su-EdaAllah'ım bu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan kardeşlerimize yoksul insanlarımıza sokak cocuklarına sen yardım et Allah'ım onları bu sogukta sahipsiz bırakma Allah'ım onlara bi tas sıcak çorba sıcak bi göz odayı nasip et

Allah Celle Celalühu herkesin yar ve yardımcısı olsun

AMİNNN

amiiiiiiinnnnnnnnnnn
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

:a09:amin amin allah yardım etsin bu havada iki dakika dışarıda dursak üşüyoruz rabbim onlara yardımcı olsun çok üzülüyorum hallerine ;(
melek4545

melek4545

_ilknur_:a09:amin amin allah yardım etsin bu havada iki dakika dışarıda dursak üşüyoruz rabbim onlara yardımcı olsun çok üzülüyorum hallerine ;(

evet kardeşim cok haklısın allah yardımcıları olsun bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş Aminnn
melek4545

melek4545

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Rabbim zorda ,sıkıntıda olan tüm kardeşlerimize yadım etsin.
Allaha emanet olun.hep dualarımdalar allahın izniyle........
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

Asr ı saadet gibi bir dönem yaşamaya başlamamıza az kaldı.

ozaman zekatlar tek elden toplanacak

aclara aş olacak, üşüyene palto olacak; kömürü olmayana kömür alınacak ..... daha neler neler....

cok harika bir sosyal sistem olan islam hakkıyla yaşanacak

ozaman yer halkı ve gök halkı sevinecek

o günlerin hayali var gözümde...
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

ALLAH ACİL YARDIM ETSİN İNŞALLAH SICAK BİR ÇATILARI OLSUN İNŞALLAH.belediyeler bu işe el atarlar bence.amerikada yapıldı bu kış çünki.
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

tek kurtuluş yolu islamı uygulamaya gecirmekte

kurana harfiyen uyarsak

hiçbir sorunumuz kalmaz

Zekat ne ac bırakır ne de üsüyen evsiz.

ZEKAT

ZEKAT

ZEKAT

başka caresi yok Allahyolu zekatla kurulu.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.