Hepimiz onlar için dua edelim arkadaşlar bu sogukta en cok onların dua ya ihtiyacı var...
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
AMİNNN :A :(
14.157 görüntülenme · 83 yanıt
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Mihrace24amin amin kış günleri hep gelir aklıma Rabbim basını sokacak evi,giyinecek üstü başı,yiyecek ekmeği olmayan insanlara yardım etsin onları sonsuz nimetleri ile bol bol nasiplendirsin inşallah
' Eminehiç sobanın arkasında sıcacık yerde otururken hiç aklımıza gelirmi onlar,soğuktan üşümüş,evsiz barksız insanlar,nice insanlar soğuktan donarak ölüyor..Rabbim yardımcı olsun onlara şuanda okunan Ezanların hürmetine..
Su-EdaAllah'ım bu soğukta dışarda yaşamak zorunda olan kardeşlerimize yoksul insanlarımıza sokak cocuklarına sen yardım et Allah'ım onları bu sogukta sahipsiz bırakma Allah'ım onlara bi tas sıcak çorba sıcak bi göz odayı nasip et
Hepimiz onlar için dua edelim arkadaşlar bu sogukta en cok onların dua ya ihtiyacı var...
Allah Celle Celalühu herkesin yar ve yardımcısı olsun
AMİNNN
_ilknur_:a09:amin amin allah yardım etsin bu havada iki dakika dışarıda dursak üşüyoruz rabbim onlara yardımcı olsun çok üzülüyorum hallerine ;(
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74217-bu-sogukta-disarda-yasayan-insanlara-dua-etmek-istemezmisiniz-arkadaslar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.