YA GAYYUMU FE LA YEFUTU(hafıza ve zeka açma duası)

22.290 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
tasansevgi

tasansevgi

Üye · 11 mesaj

Ya gayyumu fela yefutu şey ün min ılmihi vela yeuduhu
arkadaşlar bu duayı bir sitede buldum her gün 27 kere olmak üzere 40 gün okunması gerektiği yazıyodu
bunun sonucunda altıncı hisler çok güzel gelişecek ve hafıza,zihin büyük ölçüde gelişecekmiş çok değerli bir zikirmiş
bazı kimseler de rastgele okunmaması gerektiğini böyle zikirlerin bazı sırları açığa çıkardığını yazmış bunları görünce biraz korktum benim niyetim kötü değil ama yine de sormak istiyorum sizlere
bir sakıncası olur mu
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

ben deneyecem inşallah bence faydası olur zararı olmaz
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
tasansevgi

tasansevgi

Üye · 11 mesaj

denedikten sonra bana da bildirir misin etkisini
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

tasansevgi, post: 1347821, member: 83769Ya gayyumu fela yefutu şey ün min ılmihi vela yeuduhu
arkadaşlar bu duayı bir sitede buldum her gün 27 kere olmak üzere 40 gün okunması gerektiği yazıyodu
bunun sonucunda altıncı hisler çok güzel gelişecek ve hafıza,zihin büyük ölçüde gelişecekmiş çok değerli bir zikirmiş
bazı kimseler de rastgele okunmaması gerektiğini böyle zikirlerin bazı sırları açığa çıkardığını yazmış bunları görünce biraz korktum benim niyetim kötü değil ama yine de sormak istiyorum sizlere
bir sakıncası olur mu

selamun aleykum kardeşim her okuduğuna inanma bak internet elinin altında araştır her arapça yazıyı dua sanmayalım bu yazdığının ne olduğunu ben bilmiyorum ama önce araştır Allah kalbine göre versin
tasansevgi

tasansevgi

Üye · 11 mesaj

ikazın için teşekkür ederim ama araştırmıştım zaten anlamı kötü değil
"Ey kâinatı idare eden ve ilmi ve bilgisi dışında hiçbir şeyin meydana gelmediği Yüce Rabbim"
böyle manası.
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

tasansevgidenedikten sonra bana da bildirir misin etkisini

tamam kardeşim denediten sonra inşallah söylerim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
örtmenim

örtmenim

Üye · 15 mesaj

ben denedim ve çok faydasını gördüm.önceden ezberleyemediğim birçok selevat-ı şerifeyi
ve sureyi ezberledim.yatsı namazından sonra veya sabah namazından sonra hissederek okumak
daha güzel esma-ı erbaiyn'in 6. duasıdır anlamı:"Ey kâinatı idare eden ve ilmi ve bilgisi dışında hiçbir şeyin meydana gelmediği Yüce Rabbim"
Ya gayyumu fela yefutu şey ün min ılmihi vela yeuduhu.
tasansevgi

tasansevgi

Üye · 11 mesaj

gerçekten miiii rahatladım bak şimdi
peki öyle sır açılma olayı falan oldu mu
Ahmed Muhammed

Ahmed Muhammed

Mübarek Üye · 861 mesaj

Bu duayı tatbik ettik ve bir çok fâidesini gördük.Bunu denemenizde bir sakınca yoktur.Her akşam yatmadan evvel 27 defa okunursa daha iyi olur.40 gün devam etmeniz gereklidir.Biz 40 gün ardı ardına devam edemedik.Ama söylenildiği gibi fâidelere biiznillahi teâlâ kavuştuk.
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

tasansevgi, post: 1347821, member: 83769Ya gayyumu fela yefutu şey ün min ılmihi vela yeuduhu
bir sakıncası olur mu

allah razı olsun kardeşim bende duydum bu zikiri hafız ablalarım okuyordu faydalı olduğunuda duymuştum inşallahuteala bir şey olmaz allaha emanet..
örtmenim

örtmenim

Üye · 15 mesaj

hayır olmadı ama altıncı hissiniz sanki biraz daha güçlü oluyor
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.