Garip Din.. Garip Müslüman...

3.217 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular:
“Dünyada sanki bir garip veya bir yolcu gibi ol!..”

Buhârî, Rikak, 3
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

"İslâm, garip başladı Ve (günün birinde) tekrar başladığı gibi garip kalacaktır Ne mutlu o gariplere!" (Müslim)

Ne dersin garip bu müjde için?
Allah derim mahzun, üzgün, keşke bilselerdi, keşke gelselerdi... keşkeler bitseydi ....
Garipleri sevindiren Rabbim bizleri yoluna al, kimse kalmasın dışarda (Oh ne ala) neden olmaz mı dersin?
İmtihan tarlasında ne ekersen onu biçersin!
Allah razı olsun, Kalbun Kesir, Rabbim çabalarını kat ve kat versin...
Kardeşlerini ne güzelde HAKKA davet edersin, Rabbim razı ol (önce sen ol) inşallah anlarız da.... Rıza lokması yuttum gitti,
öyle kolay mı??? NİYE ZOR OLSUN Kİ? BAŞKA ÇAREN VAR MI Kİ? Kabullen , oldu bitti işte...
Elhamdülüllahi ala kulli hal... Rabbim seni seviyorum...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

melissa26"İslâm, garip başladı Ve (günün birinde) tekrar başladığı gibi garip kalacaktır Ne mutlu o gariplere!" (Müslim)

Ne dersin garip bu müjde için?
Allah derim
mahzun, üzgün, keşke bilselerdi, keşke gelselerdi... keşkeler bitseydi ....
Garipleri sevindiren Rabbim bizleri yoluna al, kimse kalmasın dışarda (Oh ne ala) neden olmaz mı dersin?
İmtihan tarlasında ne ekersen onu biçersin!
Allah razı olsun, Kalbun Kesir, Rabbim çabalarını kat ve kat versin...
Kardeşlerini ne güzelde HAKKA davet edersin, Rabbim razı ol (önce sen ol) inşallah anlarız da.... Rıza lokması yuttum gitti,
öyle kolay mı??? NİYE ZOR OLSUN Kİ? BAŞKA ÇAREN VAR MI Kİ? Kabullen , oldu bitti işte...
Elhamdülüllahi ala kulli hal... Rabbim seni seviyorum...

Gönlüne bereket abla..
Rabbim cümlemizden razı olsun..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Hüsn-ü zannımı yenileyerek , Rahim ismine sığınarak -la taknetu minallah- ayetinde hıçkıran imamın sesiyle, hasretzincirlerimi kırarak paramparça -ne mutlu o gariblere - nidasını
duyunca, cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına..
wside

wside

Üye · 14 mesaj

Bu dünyada müslümanım diye beni garip karşılayan kafirin birini görürsem onu döverim. dayanamam. biz EN İYİYİZ elhamdülillah. Birgün İSLAM dünyaya hakim olacak çünkü o tek gerçek. O ALLAH'ın mucizesi. O güneş gibidir sönmek bilmeyecek.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Ama dövmek yakışmaz, sabretmek yakışır. :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.