intihara götüren aşk :))

1.452 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

X bir gün , güzel bir havada matematik kitabının 333. sayfasında gezerken 90 derecede Y'yi görür ve aşık olur. Y'de ona aşık olur . X ve Y'nin aşkları dillerde dolaşmaya başlar. X ve Y 99. sayfada buluşmaya karar verirler fakat Y'nin kötü ve gaddar babası Trigonometri'nin ajanı Pisagor bunları takip etmektedir.Böylece durumu öğrenen trigonometri X'i yanına çağırır ve ona sen adi Sinüs ailesinden kızım ise asil Kosinüsler'den geliyor bunun için evlenmeniz imkansız der. X bizim aşkımız analitik düzleme bile gelse engellenemez diyen X aşkından vazgeçmek niyetinde değildir.Trigonometri o zaman sen bilirsin deyip Pisagor'a X'i ilk gördüğü yerde öldürmesini söyler. Bu arada X ve Y elele yerde kurumuş İntegral'lere basa basa gezerken Pisagor bunları görür ve X'i çarpanlarına ayırarak öldürür. Ben onsuz yaşayamam diyen Y kendinin kare kökünü alarak intihar eder...
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

mükemmel olmuş yav :D
VaVeyla

VaVeyla

bencedee:)
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Mükemmelllll :) :) :)
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

deniz yıldızı, post: 1330303, member: 101646X bir gün , güzel bir havada matematik kitabının 333. sayfasında gezerken 90 derecede Y'yi görür ve aşık olur. Y'de ona aşık olur . X ve Y'nin aşkları dillerde dolaşmaya başlar. X ve Y 99. sayfada buluşmaya karar verirler fakat Y'nin kötü ve gaddar babası Trigonometri'nin ajanı Pisagor bunları takip etmektedir.Böylece durumu öğrenen trigonometri X'i yanına çağırır ve ona sen adi Sinüs ailesinden kızım ise asil Kosinüsler'den geliyor bunun için evlenmeniz imkansız der. X bizim aşkımız analitik düzleme bile gelse engellenemez diyen X aşkından vazgeçmek niyetinde değildir.Trigonometri o zaman sen bilirsin deyip Pisagor'a X'i ilk gördüğü yerde öldürmesini söyler. Bu arada X ve Y elele yerde kurumuş İntegral'lere basa basa gezerken Pisagor bunları görür ve X'i çarpanlarına ayırarak öldürür. Ben onsuz yaşayamam diyen Y kendinin kare kökünü alarak intihar eder...

Duygusal matematik hesabı...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Bende tam bu konuyu açıcaktım arama yaptım daha önceden açılmış
Diyorum ben nasıl görmedim:D
:T merve....
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

keşke gerçek olsaydıda şunlardan kurtulaydık :a01:
İnsan beğenmez.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

ibra, post: 1336758, member: 59734keşke gerçek olsaydıda şunlardan kurtulaydık :a01:

süpersin.......
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

ibra, post: 1336758, member: 59734keşke gerçek olsaydıda şunlardan kurtulaydık :a01:

gonyalıı :)))
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

intihara götüren aşklar varmışta benim haberim yok ben hiç böyle bir aşk yaşamadım aşk konusundan daha öncede bahsetmiştim ve yine tekrar ediyorum aşk yok bu dünyada yok öbür dünyayı bilemiyorum kendimize gelelim lütfen
VaVeyla

VaVeyla

şehadetgülü, post: 1336581, member: 96287Bende tam bu konuyu açıcaktım arama yaptım daha önceden açılmış
Diyorum ben nasıl görmedim:D
:T merve....

nasıl görmemişsinn:D rica ederiz efendim:)

:):)

suda, post: 1338362, member: 106297intihara götüren aşklar varmışta benim haberim yok ben hiç böyle bir aşk yaşamadım aşk konusundan daha öncede bahsetmiştim ve yine tekrar ediyorum aşk yok bu dünyada yok öbür dünyayı bilemiyorum kendimize gelelim lütfen

gayet kendimizdeyizz:) konuyu okuduktan sonra yorum yazarsanız eminim sizde kendinize geleceksinizdir;)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.