_semra_, post: 1437201, member: 54443valla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34:)
iyimiş bir çok kültürü öğrenmiş oldun:)
:):)
6.479 görüntülenme · 135 yanıt
_semra_, post: 1437201, member: 54443valla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34:)
ibra, post: 1437878, member: 54443tabi abi zaten ben size karşı değilde içimden geçti ondan yazdım :) ama sizin böyle anlamanız çok doğal kusura bakmayın :) yani mesela "a"lılar şöyle olur "b" liler böyle olur gibi diyenler oluyor ben ona karşı dedim :)
:)
Abla sizde 22 ye basmışsınız :) inşaALLAH hayırlı sağlıklı mutlu iman dolu nice seneler dilerim :)
:D kafam dahada karıştı :D neyse :)
**RaNa**niye karıştıkı :D kayseride akrabam var bızde istanbuldayız :D gezmeye oraya gidiyorum her yaz :D
ibraaf edersin kardeşim burayı unutmuşum :D :)
akrabalar genelde aynı şehirde olur aynı şehirde olduğu halde uzaklar sizinki ya yakın akraba yada sizin maşaALLAHınız var :) o yüzden karıştı :). kafanda dinlenmiş olur orada :)
**RaNa**babaannem orda dıyeyımde anlayınız ibra bey :) bence pek anlıyamazsınız da bende cozemedım cunku kayserılı degılız neden cıkış bu kayserı hayatımıza gırmıs :D
behiyenerden bulunduğumuz değil dimi memleket soruluyor:confused:
ibrahaaa :D sen çözemediysen ben hiç çözemem :D
:D benim amacın nereyi yakın hissediyorsanız orayı seçmenizde ama işte açarken biraz aceleci olduk :D konu başlığı başka anket sorusu başka oldu :D düzeltilmiyorda :D
salavatqetirTrabzonlulara sesleniyorum
Size her yer Trabzon
Bize Trabzon bile SİVAS:D
ahmedyasin9961 saatlerin ulaşamadığı dakika:)
trabzon

salavatqetirKıza Gümüş Takılmaz , Erkeğe Hava Atılmaz , Biz SİVASLIYIK Gardaş ; Bize Şekil Yapılmaz..!
:D:D:D:D
MuhtazafYani bu sitede öksüzleri mi oynuyoruz!
behiye:a03:
est olurmu yok abi ya valla onu demek istemedim bende ne konyalıyım nede ankaralıyım:(
sadece genelde o muhabbet dönüyor demek istemiştim
affına sığınıyorum abi ya çok özür dilerim:(:a03:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72694-nerelisiniz-memleket · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.