Nerelisiniz "memleket"
6.479 görüntülenme · 135 yanıt
**RaNa**, post: 1437129, member: 110005anlattım da yınede nerelı oldumu yazmadım :) gülmüstuk hatta :)
neyse benden bu kadar Allah a emenet ol
Tamam ama merak ettim, sende canim, Allah'a emanetsin, hepimizin oldugu gibi (:
**RaNa**, post: 1437089, member: 22082benım nerelı oldugum ögrenılmedı dımı :D
Kütük :D Gayseri büyümede İstanbul ;) mu ? :D
KatrePare, post: 1437091, member: 87466 Ooo memleket Cankiri :D
Ikametgah Fransa/Paris, Turkiye'deyken Ankara, dogma buyume de Ankara ama memleket Cankiri iste :D
Benden baska da yok (:
:)
İnsan beğenmez.
**RaNa**, post: 1437089, member: 22082benım nerelı oldugum ögrenılmedı dımı :D
Kütük :D Gayseri, büyümede İstanbul ;) mu ? :D
KatrePare, post: 1437091, member: 87466 Ooo memleket Cankiri :D
Ikametgah Fransa/Paris, Turkiye'deyken Ankara, dogma buyume de Ankara ama memleket Cankiri iste :D
Benden baska da yok (:
İnsan beğenmez.
2 kere yolladık :D
:D haa :) peki neden kurban bayramında oraya gittiniz :D kafam karıştı :D :)
**RaNa**, post: 1437150, member: 42919ben oralı degilimmmmmm :D sadece yaşadım oralarda konyalı :D
:D haa :) peki neden kurban bayramında oraya gittiniz :D kafam karıştı :D :)
İnsan beğenmez.
ibra, post: 1437168, member: 54443forumumuzda yabancı ülkelerde ikamet eden çok kişi var:)memnun oldum dadaş Ali abi:)Keske bir dadas olsaydim daha sonradan ögrendim dadas olanlarida nerde yasadiklarinida onlar daha cok erzurum merkez ve buraya yakin olan yerlesim yerindelermis.Ben ise Hinis´liyim bizim ilce erzurum mezkeze uzak olup kalmaktadir galiba 150 km gibi bir mesafe vardir.Bizim ilcemiz tam dipte olup güneydedir ayni zamanda.
ALI72, post: 1437178, member: 83742Keske bir dadas olsaydim daha sonradan ögrendim dadas olanlarida nerde yasadiklarinida onlar daha cok erzurum merkez ve buraya yakin olan yerlesim yerindelermis.Ben ise Hinis´liyim bizim ilce erzurum mezkeze uzak olup kalmaktadir galiba 150 km gibi bir mesafe vardir.Bizim ilcemiz tam dipte olup güneydedir ayni zamanda.
hmm bem Erzurum full dadaş zannediyordum :)
Doğum yerimizi ırkımızı anne ve babamızı Yüce ALLAH'ımız tayin etmiş :) üstünlük Takvadadır :)
İnsan beğenmez.
ibra, post: 1437180, member: 110203hm bem Erzurum full dadaş zannediyordum:)Doğum yerimizi ırkımızı anne ve babamızı Yüce ALLAH'ımız tayin etmiş:) üstünlük Takvadadır:)Hm ya sen sag ol benim genc kardesim Ibra.Zan etmek baska bir seyi bilmek baskadir.Ah bu hmlarda bir olmasa diyecegim.:)
ALI72, post: 1437188, member: 108108Hm ya sen sag ol benim genc kardesim Ibra.Zan etmek baska bir seyi bilmek baskadir.Ah bu hmlarda bir olmasa diyecegim.:)
tabi abi zaten ben size karşı değilde içimden geçti ondan yazdım :) ama sizin böyle anlamanız çok doğal kusura bakmayın :) yani mesela "a"lılar şöyle olur "b" liler böyle olur gibi diyenler oluyor ben ona karşı dedim :)
_semra_, post: 1437201, member: 54443valla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34:)
Abla sizde 22 ye basmışsınız :) inşaALLAH hayırlı sağlıklı mutlu iman dolu nice seneler dilerim :)
**RaNa**, post: 1437469, member: 96895akraba var orda bu senede giderim :D
:D kafam dahada karıştı :D neyse :)
İnsan beğenmez.
ibra, post: 1437878, member: 54443tabi abi zaten ben size karşı değilde içimden geçti ondan yazdım:)ama sizin böyle anlamanız çok doğal kusura bakmayın:)yani mesela "a"lılar şöyle olur "b" liler böyle olur gibi diyenler oluyor ben ona karşı dedim:)Sorun degil saglik olsun sen sag ol Ibra kardesim.Demek ki bazi insanlarda konusurken hmm diye deyip konusurlarmis iyi olmaktadir buda o kisi icin hmmm diye bir söz söyleyip konusmakta.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72694-nerelisiniz-memleket · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.