turk8487, post: 1345458, member: 98903canım benim seninde eşine biran önce hayırlısıyla kavuştursun inşallah rabbinm ne ğüzel sabretmişiniz ikinizde rabbim mükafatını mutlaka vericektir bitanem sabrın sonu selamet diye boşa dememişler ve biliyormusun senin gibi bir eşe sahip olacağı için eşin yatsın kalksın rabbime dau etsin şükretsin gerçekten çok ğüzel huylu ğüzel yürekli insansın hiç kimse dört dörtlük deil bitanem bizlerinde kusurları mutlaka vardır allah affetsin artık çokda alçak gönüllüsün seni seviyorum ya ben ğerçekten sizleri tanıdığım için rabbime binlerce şükürler olsun enğüzel hayatıda sizler yaşayın inşallah rabbim bana vericeği huzuru mutluluğu sizlere versin iki cihandada inşallah dualarımda olucaksın herzaman bitanem bunu sakın unutma rabbime emanet ol ğüzel yüreklim benm
benim dünyalar tatlısı melek ablam ne güzeldualar etmişsin.inan ağlamak geldi içimden.beni ne güzel görmüşsün ablam.peygamberimizin dediği ne kadar doğru insan karşısındaki kendi gibi görür.içindeki niyeti neyse öyle görür.sen o kadar temiz o kadar tatlısın ki ablam.inşallah ablam seninde dediğin gibi sabrın sonu selamet.ALLAHIMA sığınıyorum vardır bir hayır diyorum olanlarda ve olacaklarda.asıl güzel eş olan ,tatlı anne ,hayırlı ve düzgün eş,iyi bir arkadaş,iyi bir abla,iyi bir komşu güzel olan hep sensin ablam.inan yemin ediyorum bende seniçok seviyorum ve hep şükrediyorum.RABBİM diyorum ne büyüksün bana bu güzel siteyi yani ailemi verdi önce .sonra türkiyenin her yerinde sevdiklerim olsu sizleri yani en güzel hediyelerini verdi bana.bu yüreğim karşılıksız dua edecek sevecek insana hasretti ve sizleri bahşetti RABBİM bana .ona bin şükür hayatımın en güzel hediyeleri verdiği için.burayı vesile kıldığı için.RABBİM yuvanı cennetten bir köşe yapsın.inşallah iki cihandada el ele ,yürek yüreğe RABBİME ,GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZE kavuşmamızı nasip etsin ablam .ALLAHA emanet ol
turk8487, post: 1345463, member: 96566canım benm of deme allah de bu ay böle olur bidahaki ay daha ğüzel olur inşallah nefisle ugraşması çok zor biliyorum bunları bende yaşıyorum rabbim şeytana nefsimize uydurmasın onlardan bizleri korusun canım bazı şeylere sitresmi yapıyorsun bu kadar agrıyla ugraşıyon mideyle baş agrısı mutlaka sinirdendir canım biraz olaylara pozitif bakmaya çalış herşeyi oluruna bırak kendini bu şekilde üzme böbreğinde agrıyomuş bak yazık deilmi sana bitnem rabbim hakkında ne haıyırlıysa onu versin sabret bakalım canım acil şifa versin inşallahta biran önce agrılarından kurtul bitanem sanada 100 şafi okuycam sıkıntıların ve agrıların için rabbim kabul etsin inşallah kendine dikkat et bitanem a.e.ol
amin ablam amin.bu ara şeytan gerçekten nefsimi çok zorluyor ama yılmayacağım ablam.gerçekten çok zorlandığım zamanlarım oluyor .annemin hastalığından dolayı şiddet eğilimi artıyor.hakaretler,küfürler vurmaya çalışmalar en kötüsü benden hiç bir zaman memnun olmuyor .anne hakkı beni çok korkutuyor o yüzden.biraz o birazişsizlik,biraz evlenememe eşime kavuşamama hepsi hastalık yapıyor ister istemez.böbreğim içinde kontrole gitmem lazım canım bazen çok aşırı acıyor.ama şükür RABBİME bin şükür beni hep korudu yollarımı açtı.daha beterinden korusun ne kötüler var.hem o ameliyat böbreğimden olan bana sanki ikinci bir şans verdi hayata bakış açımda.ne kötüler vardı 19-20 yaşında 23 ameliyat geçiren çocuğumu desem,yanımda yatan böbreği ve kaburgası alınan ablamımı,geceleri ağrıdan bağıran ağlayan insanlarımı.hayat çok güzel .zorluklarda güzel çünkü RABBİM beni temizlemek istedi.o yüzden RABBİME şükür bin şükür.yılmak yok değilmi ablam:) bizim büyük ALLAHIMIZ Var.bana dua ettinya dünyalar benim oldu ablam.ben daha ne isterimki.ALLAHA emanet ol ablam