turk8487, post: 1344309, member: 80765canım burdayım kaçgündür yeni açtım sayfayı giremiyodum bnmde bazı ailevi problemlerim var morelim çok bozuk kusura bakmayın sizleri meraklandırmak istemezdim ama bnde eşimle biraz sorunlar yaşıyorum kaç gündür küsüs evde huzur olmadımı hiç bir şeyin tadı tuzu yok bizim ev dubleks eşim alt katta oturuyo bn çocuklarla üst katta oturuyorum bakalım nereye varır sonu aslında herşeyi bitircem çekip gidicem ailemin yanına ama çocukları bırakamıyorum kızım okuyo en küçük desen bana ihtiyacı var 2.bucuk yaşında hadi büyük oglanlar başının çaresine bakar ama kızımla küçügüm bana muhtaçlar onlar için bi süre böle deneycem bakalım sonuç ne olur rabbime sıgınıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah artı bnmde kazam yine çok az kusura bakmayın 1 haftalık bişey dediğim gibi morel bozukluğundan kaza falan kılamadım baş agrısı sinir hepsi mevcut allah buğünlerimizi aratmasın neyse canım bnm sizleri amacım üzmek deil olmadıgımın sebebini sölemek istedim banada dua edin hakımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allah herkese huzur versin dualarımdasınız canım sizler hep aklımdasınız rabbime emanet ediyorum sizleri
seni çok iyi anlıyorum zaman zaman aynı durumu yaşıyorum çünkü yıllardır gerçekten insanın hiç huzuru olmuyor öyle olunca bir de işe de gitmeyince hep evdeyiz dört duvar arasında durup durup üzülüyor insan. napıcaksın işte imtihan dünyası herkesin bir kötü huyu var hep diyorum Allahım benim eşimin oğlumun ahlakını en güzeli ile Kuran ahlakı ile ahlaklandır. inşallah eski huzurun yerine gelir sen git konuş napıcaksın alttan almayınca evlilik yürümüyor herkes kendince haklı o da haklı olduğunu düşünüyor sen de. asla küsmeyi sevmiyorum hatta bu kelimeyi duymak bile istemiyorum kendim çocuğuma karşı bir kere bile kullanmadım. çok kötü bir huy psikolojik şiddet. en kötüsü bir insanı yanlızlığa mahkum etmek heleki kimsesi yoksa bulunduğu yerde. lütfen sen git konuş büyüklük sen de kalsın insan haklı olduğu halde giderse inan Rabbim cennette köşkler verecek imtihan dünyası böyle böyle kazanacağız işte. Allah sabır versin dün gece okumuştum çok üzüldüm dünden beri. Allahım aranızdaki sevgi saygı merhamet anlayış ve muhabbeti arttırsın nerde varsa. Allaha emanet ol. yine arada gir buraya moral oluyor.