BU gÜN YerLEŞtirLER BeLLİ OLDU..bizim zamanımızda ÖSS idi, şimdi ise YGS ve LYS oldu.

8.770 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

deniz hışır

deniz hışır

Kıdemli Üye · 145 mesaj

burası hendek galiba güzel bir yere benziyor..:a12:
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

tek_dileğim, post: 1314040, member: 107044Selamun aleyküm kardeşim.. Hayırlı olsun.. Çok sevindim..
Eğitim Fakültesi Hendek'te.. Ben de Hendek'te okumuştum..
Küçük, şirin, yemyeşill, yazları sıcak, kışları buzzzz gibi çok güzel bir ilçe..
Hayırlısı olsun kardeşim..

aLeyküm seLam :a12:
ALLAH razı oLsun teşekkür ederim emeğinize sağlık resimler için ayrıca teşekkürler:)...

Nazar57, post: 1314037, member: 54443
evet fakultemiz hendekte..kucuktur ama sevimlidir...tereddüt ettiğiniz her turlu konuda yardımcı olmak isterim... benden devlet yurdunda kalıyorum sormak istediğiniz birşeyler varsa cevaplamaya çalısırım inşAllah...Hayırlısı olsun ...

ALLAH razı oLsun...
devlet yurdunun başvuruları başladı bizde başvurucaz fakat siz genel yurtta mı yoksa özel-devlet yurdunda mı kalıyorsunuz_?
başvuru formunda yüksek ücretli yurt olarak geçen yarı devlet yarı özel mi_?
biz araştırdık baya bir ama tam kesin bir bilgi bulamadık acaba okulla yurt arası çok mu uzak yurdu şehir dışı gösteriyor kardeşim ikinci öğretim olduğu için yollarda zorluk çeker mi_?
teşekkür ederim ilginiz için :a12:
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

ALLAH razı oLsun...
devlet yurdunun başvuruları başladı bizde başvurucaz fakat siz genel yurtta mı yoksa özel-devlet yurdunda mı kalıyorsunuz_?
biz araştırdık baya bir ama tam kesin bir bilgi bulamadık acaba okulla yurt arası çok mu uzak yurdu şehir dışı gösteriyor kardeşim ikinci öğretim olduğu için yollarda zorluk çeker mi_?

resimleri görünce özlediğimi farkettim okulu...koyan arkadasım sagolasın..
ben genel yurtta kalıyorum.. 2. öğretimde okuyorum. genel yurtla okulun arası yurume mesafesi olarak 15 dk,kışın belediyenin ayarladıgı otobusler var.Yarı özel yurda okula yakın bir yerde giden otobusler var, yol 10-15 dk suruyor. tam bilmiyorum fakat ucret olarak 10-20 tl farkediyor.her iki yurttada çok fazla gidip gelen oldugu için sıkıntı cekecegini sanmıyorum. yinede siz kayıttan sonra bakıp one göre karar verirsiniz..başka sorularınız olursa cevaplamaya calısırım..
Selametle..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Ben de çok özledim Hendeği :(
Nazar57

Nazar57

tek_dileğim, post: 1314576, member: 103573Ben de çok özledim Hendeği :(

ilk gittigimde ne yapıcam bu kucucuk yerde diye düşünüyordum fakat alışıyor insan, özlüyor da. siz ne bölümü okumustunuz?
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Nazar57, post: 1314579, member: 96566ilk gittigimde ne yapıcam bu kucucuk yerde diye düşünüyordum fakat alışıyor insan, özlüyor da. siz ne bölümü okumustunuz?

Evet.. Gerçekten öyle.. Küçük ama alışkanlık yapıyor..:)
Ben çok özlüyorum..
Ben muhasebe okudum. Meslek Yüksek Okulunda..
Kuzenim de Eğitim Fakültesinde okudu.
Kuzenimle beraber olmamız daha çabuk alışmamıza neden oldu..
Nazar57

Nazar57

Ne güzel...Bir gün gelmek isterseniz misafir ederiz inşAllah ..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Nazar57, post: 1314581, member: 96566Ne güzel...Bir gün gelmek isterseniz misafir ederiz inşAllah ..

Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim sağolasın :)
En son geçen sene gelmiştim.. Ramazandan sonra çook istiyorum..
İnşaallah olur..
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

Nazar57, post: 1314565, member: 93094ALLAH razı oLsun...

resimleri görünce özlediğimi farkettim okulu...koyan arkadasım sagolasın..
ben genel yurtta kalıyorum.. 2. öğretimde okuyorum. genel yurtla okulun arası yurume mesafesi olarak 15 dk,kışın belediyenin ayarladıgı otobusler var.Yarı özel yurda okula yakın bir yerde giden otobusler var, yol 10-15 dk suruyor. tam bilmiyorum fakat ucret olarak 10-20 tl farkediyor.her iki yurttada çok fazla gidip gelen oldugu için sıkıntı cekecegini sanmıyorum. yinede siz kayıttan sonra bakıp one göre karar verirsiniz..başka sorularınız olursa cevaplamaya calısırım..
Selametle..

devlet yurdu özel yurtla aynı yerde değil mi daha mı uzakta_? siz geenl yurttan memnun musunuz_? kayıtlar 2 eylül de yurt çıkarsa zaten bakıcaz rahat temiz bulursak kayıt yaptırıcaz bakalım haıyırlısı tabi orda yaşayan bir öğenci olarak siz daha iyi bilirisiniz yardımlarınız için teşekkürler..:a12:
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

benim ablamın kızı da sakarya elektrik-elektronik mühendisliğini kazandı.
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

arkadaşlar hepinizin okulları hayırlı olsun.allahım tamamına erdirsin.ben ankara gazi mezunuyum.arkadaşlardan biri memleketi özleyeceğini söylemiş ilk zaman biraz alışma çabası oluyor ama sonra alışıyorsunuz.benim kuzen denizli türkçe öğretmenliğini kazandı.denizlinin kasabasında oturuyor .bir arkadaşımın kızıda süleyman demirel mimarlığı kazandı.hepinizi tebrik ederim.allah yardımcınız olsun.allaha emanet olun.mezuniyetinizide kutlarız inşallah:)
deniz hışır

deniz hışır

Kıdemli Üye · 145 mesaj

arzu74, post: 1314762, member: 93120arkadaşlar hepinizin okulları hayırlı olsun.allahım tamamına erdirsin.ben ankara gazi mezunuyum.arkadaşlardan biri memleketi özleyeceğini söylemiş ilk zaman biraz alışma çabası oluyor ama sonra alışıyorsunuz.benim kuzen denizli türkçe öğretmenliğini kazandı.denizlinin kasabasında oturuyor .bir arkadaşımın kızıda süleyman demirel mimarlığı kazandı.hepinizi tebrik ederim.allah yardımcınız olsun.allaha emanet olun.mezuniyetinizide kutlarız inşallah:)

amin inşallah. bizde kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyoruz.:a14:. rabbim okuduğumuz bölümlerin hakkını verebilmeyi nasip etsin...:a15:
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

can kırıkları, post: 1313870, member: 54443Selamun aleyküm:) Allah razı olsun. nerelerdeydin görüşemedik hiç özlemişiz seni:)) İnşallah iyisindir

ve aleykumselam canım. uzun zamandır internete girmiyorum bütün gün kurumda bilgisayar başında olunca eve gelince gözüm hiç birşey görmüyor. senin güzel haberlerini görünce hayırlı olsun diyeyim dedim.. diğer konuda durumlar nasıl?
Nazar57

Nazar57

Beautiful_1064, post: 1314727, member: 73855devlet yurdu özel yurtla aynı yerde değil mi daha mı uzakta_? siz geenl yurttan memnun musunuz_? kayıtlar 2 eylül de yurt çıkarsa zaten bakıcaz rahat temiz bulursak kayıt yaptırıcaz bakalım haıyırlısı tabi orda yaşayan bir öğenci olarak siz daha iyi bilirisiniz yardımlarınız için teşekkürler..:a12:

uzun süredir giremedim siteye hakkınızı helal edin cevap yazamadım ..kayıt yaptırdınız mı herhangi bir yurda?
Kül Kedisi

Kül Kedisi

Yeni Üye · 9 mesaj

Ben bu sene hazırlanıyorum. Tıp Fakültesini istiyorum. İmşallah nasip olur...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.