Bu duaya Amin de:

5.245 görüntülenme · 56 yanıt

Paylaş:
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah'ım...
Değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için bize cesaret,
Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmemiz için sabır,her ikisini
birbirinden ayırmamız için bizlere akıl ver!!!
(AMİN)
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

Ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi cehennem azabından muhafaza eyle!

[ amin ]
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

DiLaRa_I NuR"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eyle Ya Rabb!

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]

Amin KARDEŞ
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım Alalh kabul etsin herşey gönlünüzce olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

amiiiin....
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"ALLAH'ım, beni bağışla, bana merhamet et, bana hidayet eyle, bana âfiyet ve (hayırlı) rızık ver."

[ AMİN ]
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

DiLaRa_I NuR"ALLAH'ım, beni bağışla, bana merhamet et, bana hidayet eyle, bana âfiyet ve (hayırlı) rızık ver."

[ AMİN ]

mübarek günde bu güzel dua ya AMİN diyorum..
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]

amin amin amin
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

" ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru

"ALLAH’ım! Bizi İslam fıtratı ve Muhammed’in (s.a.v) dini üzerine sabahlat ve iman üzere yaşat!"

[ AMİN ]
abdullah1354

abdullah1354

Kıdemli Üye · 135 mesaj

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru

"ALLAH’ım! Bizi İslam fıtratı ve Muhammed’in (s.a.v) dini üzerine sabahlat ve iman üzere yaşat!"

[ AMİN ]
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

amin amin amin..................

Ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan Mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden Mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren Muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, El-aman! Bizi Cehennem azabından muhafaza eyle!

[ AMİN ]
ayliz

ayliz

Aktif Üye · 52 mesaj

amın amın amınnnn rabbımmm
kevser_

kevser_

Üye · 24 mesaj

ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

AMİN AMİN AMİN...
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

aminnnnnnnnnnn
leylaşah

leylaşah

Yeni Üye · 1 mesaj

Amin...Amin...Amin...
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

amin amin amin amin.......
Resule Meftun

Resule Meftun

Kıdemli Üye · 163 mesaj

Amin ecmain..
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Rabbimiz! Unutursak veya hata yaparsak bizi sorumlu tutma

Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme

Rabbimiz! Zorlanacağımız yükü bize taşıtma

Günahımızı affet! Bizi bağışla! Bize ikramda bulun!

Bizim velimiz sensin Kâfirlere karşı bize yardım et" (Bakara, 2/286)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.