Bu duaya Amin de:

5.245 görüntülenme · 56 yanıt

Paylaş:
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eyle Ya Rabb!

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]
kader16

kader16

Üye · 33 mesaj

...Amin...Amin...Amin...
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

amin amin aminnnnnnnnnn
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

amin amin amin..... RABBİM kabul buyursun inşaALLAH amin amin amin
hayırLı cumaLar.....
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

"ALLAH'ım! Kazancımı helal kıl, beni kanaat ehli yap! Benden razı olmadıkça beni dünyadan çıkarma!"

"ALLAH'ım! İlmimi çoğalt, hidayet verdikten sonra kalbimi batıl inançlara kaydırma."

"Ey Rabb'imiz! Biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla ve bizi o ateşin azabından koru!"
[ AMİN ]
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan Mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden Mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren Muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, El-aman! Bizi Cehennem azabından muhafaza eyle!

[ AMİN ]
Gözyasi

Gözyasi

Kıdemli Üye · 201 mesaj

amin amin...
yasemin01

yasemin01

Kıdemli Üye · 353 mesaj

...Amin...Amin...Amin...
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

Amin Amin Amin
kardelen1711

kardelen1711

Kıdemli Üye · 372 mesaj

amin amin amin
arzu74

arzu74

DiLaRa_I NuR"ALLAH'ım! Başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum. Günah işlemekten, bir kuluna haksızlık etmekten, zulüm görmekten sana sığınırım! Korkaklıktan, tembellikten, acizlikten, cimrilikten, hastalıktan, bunaklıktan, şirkten, kabir azabından ve diğer dünyevi, u...hrevi kötü hal akibetlerden sana sığınırım!"

[ AMİN ]

amin amin amin.....................................
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"Ey Rabb'im! Nice yüzlerin beyaz, nice yüzlerin kara olacağı kıyamet gününde yüzümü nurunla beyaz kıl, nurlandır!"

[ AMİN ]
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"Ey Rabb’im! Bana cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir ve bana ateşin kokusunu duyurma!"

[ AMİN
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"ALLAH'ım! Gözlerimizi sağlamlaştır, düşmanlarımın hilesini bana göster, beni onlara galip kıl."

[ AMİN ]
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

[ AMİN ]
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"Ey Rabb'imiz! Üstümüze sabır yağdır! Bizi Müslüman olarak öldür!"

[ AMİN ]
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

Amin amin amin
arzu74

arzu74

dilara_ı nur[sıze="4"]ey her şeyden yüce, şeref ve hâkimiyeti her şeyden sonsuz derece üstün olan mecid!
Ey bütün varlıkları görüp gözeten, rızıklandıran ve amellerini muhafaza eden mukit!
Ey medet isteyen çaresizlerin imdadına yetişen ve ihtiyaçlarını gideren muğis!
...
Sen her türlü noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi cehennem azabından muhafaza eyle!

[ amin ]
[/sıze]

amin amin amin
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

amiiiin amiiiiin amiiiin ....
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

"Ey Rabb'im! Nice yüzlerin beyaz, nice yüzlerin kara olacağı kıyamet gününde yüzümü nurunla beyaz kıl, nurlandır!"

[ AMİN ]
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.