leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
GülünSanaAşkı ↗Rabbim yar ve yardımcınız olsun,bu zor zamanları en kısa sürede atlatır ve feraha çıkarsınız İnşaAllah..
tsunami, post: 1532995, member: 81595sabırla gecsede omrun
ahırette gulecek yuzun
duadır en guzel sozun
nazlı ceylanUmarım sabrın sonundaki selameti iki dunyada da verir Rabbim
Çeşm-i Bülbül@ nadas abicim ALLAH Celle Celalühü razı olsun, çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..
amaa devamı nerde ? :(
@ mavci abicim dün forumda kırmızılıydınız noldu abim kırmızı nereye gitti :p :D
@ leyla ablacım ALLAH yar ve yardımcınız olsun.. B)
~ ZeynepAllah sabir versin. Rabbim yardim etsin!
MuhtazafALLAH c.c. acilen sorunlarına yardım etmesini dilerim. İnşa-ALLAH kardeşim.
Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşlerim Allah hiç birinizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin.
Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Allah büyük Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı çok şükür. Sabır acı lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.İnsan yinede etkileniyor Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile estin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.