cevaplar bir kere verilsin yada hiç verilmesin bu insanlar bir daha bu sayfaya giremesin... sadece biz değiliz bu sayfaları okuyan.. bilmeyen, yeni öğrenen, anlamaya çalışan binlerce insan var belki ama bu şekildeki konuşmalar birilerine zarar verebilir, akıllarını bulandırabilir.. dikkat...
İçinden geçeni paylaş...
1.544.531 görüntülenme · 25.047 yanıt
cevaplar bir kere verilsin yada hiç verilmesin bu insanlar bir daha bu sayfaya giremesin... sadece biz değiliz bu sayfaları okuyan.. bilmeyen, yeni öğrenen, anlamaya çalışan binlerce insan var belki ama bu şekildeki konuşmalar birilerine zarar verebilir, akıllarını bulandırabilir.. dikkat...
berat05, post: 1514700, member: 96895Tartışmaya girmemek - uzatmamak adına İKİ KONU TARAFIMDAN KAPATILMIŞTIR...
teşekkürler abla,,,konuşma tarzları hakaretleri ve yapmaya çalıştıkları kaç gündür bizi çok rahatsız etti gönlüne sağlık
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
buket_zeynepteşekkürler abla,,,konuşma tarzları hakaretleri ve yapmaya çalıştıkları kaç gündür bizi çok rahatsız etti gönlüne sağlık
çok fazla söze girilmezse tartışmaya da meyil verilmez diye düşünüyorum.
Takipteyiz inşaallah
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
hicranfarukyavuz yöneticilerimizin dikkatine !!!
sitemize yeni üye olan bazı arkadaşlarımzın üsluplarında sorunlar olduğunu görüyorum.şu zamana kadar hiç bu şekilde bi durumla karşılaşmadım.2 gündür siteye girdiğimde çok geriliyorum ''acaba yine ne laf söylendi,birbirlerinin kalbini kırdılar'' diye... rahatsızlık duyan tek kişi ben değilim o yüzden arkadaşlarım adınada konuşuyorum rahatlıkla... huzursuzluk veren ben isem bile gereği yapılsın.burası bizim ikinci ailemiz ve bu durum bizleri çok üzüyor.amacım asla işinize karışmak değil sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim... saygılarımla
not:özelden size nasıl ulaşabileceğimi bilmediğim için buradan açıkca yazdım affınıza sığınarak...
Kişilerin asıl ne istediğini Allah celle celaluhu bilir.
Foruma yüzlerce kişi giriyor...iyi mi - kötü mü - doğruyu mu söylüyor bilinmez...Bizlere gizli Allah'a cc açıktır.
Sonuçta burası internet - her türlü kişi mevcut...bunlara dikkat etmelisiniz.
Paylaşımlarınızı ona göre yapmalısınız.
Rahatsız olduğunuz durumda yöneteciye bildirerek yardımcı olabilirsiniz.
Sizler doğru yolda ilerlemeye devam ediniz...ayağınıza gelen taşlara çok aldırış etmeyin...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
buket_zeynepabi sayfalara bi bak istersen... gerçekten bir kaç gündür çok gerildik... yazılanların bizim inanç anlayışımızla,saygımızla, birbirimizle hitap şeklimizle alakası yok...ben satırları okurken bile bazı cümlelerde boğulyorum...
Şanslıbedevi adlı üye 7 gün yasaklanmıştır...
Şimdilik
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavci, post: 1514711, member: 54443Şanslıbedevi adlı üye 7 gün yasaklanmıştır...
Şimdilik
Ben sanırım 2 gün önceydi, yönetime bildirmiştim durumu abi..
Allah celle celaluhu razı olsun..
Nadas06
Bize kim yardım edecek ...
Mükemmel, mükemmel....
Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.. Bıkmadan, usanmadan..
Dedim ahhh, dedim eyvah..
Bize kim yardım edecek?
Dedi Allah c.c.
Dedi Allah c.c.
İllallah..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
KaLBuN_KeSiRBen sanırım 2 gün önceydi, yönetime bildirmiştim durumu abi..
Allah celle celaluhu razı olsun..
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim inşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
berat05
Kişilerin asıl ne istediğini Allah celle celaluhu bilir.
Foruma yüzlerce kişi giriyor...iyi mi - kötü mü - doğruyu mu söylüyor bilinmez...Bizlere gizli Allah'a cc açıktır.
Sonuçta burası internet - her türlü kişi mevcut...bunlara dikkat etmelisiniz.
Paylaşımlarınızı ona göre yapmalısınız.
Rahatsız olduğunuz durumda yöneteciye bildirerek yardımcı olabilirsiniz.
Sizler doğru yolda ilerlemeye devam ediniz...ayağınıza gelen taşlara çok aldırış etmeyin...
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhü,
ablacım teşekkür ediyorum dikkate aldığınız için.inanın ben bu siteye girdiğim zaman içim büyük huzur duyuyor.burayı fazla sahiplendiğim için sanırım bu tepkim.yakışmıyor bizim ailemize böyle şeyler.tekrardan çok teşekkürler,allah celle celaluhu razı olsun hepinizden...
Kaynayıp akar ol ateşle gözümden yaşlar
Ateşim yaşım iniltim can içinde gizlidir
Zahirimde yok içimde hasıl oldu yaşlar
Bî-kesem bu âlem içre sırrıma yok mahrem,
Bilmedi derdim benim ne kavm u ne gardaşlar
hicranfarukyavuzsabredemedim paylaşmak istedim.az önce kalbun_kesir kardeşimle konuştum veeeeeeee birlikte kuran kursuna gideceğiz inşallah.... araştırmaya başladık bile... :) yarabbi nasip et ne olur....
::) Hayırlısı olur inşaAllah canım..
Sen biraz başla şimdiden;)
KaLBuN_KeSiR, post: 1514804, member: 109285::) Hayırlısı olur inşaAllah canım..
Sen biraz başla şimdiden;)
evettt inşallah canım.benim arkadaşım önerdi sana o dediğim yeri.ücretsizmiş zaten.ya var ya çok iyi olur inşallah canım... heyecanlandımmm.... :)
Çeşm-i BülbülHayırdır abla ?
N'oldu hiç anlamadım.. :)
hiç sorma ablacım ya bi kaç gün önce bi vatandaş girdi siteye ortalık karıştı.yakais büyüğümüze sözlü olarak saldırdı,bizlerde dayanamayıp laf söyledik haliyle,tartışma ortamı oldu.neyseki iki konuda kapatıldı ve daha da uzamadı olay.o yüzden baya bi gerilmiştik.duruma el atan yöneticilerimizden allah razı olsun...
repsol, post: 1514851, member: 77577hicrancım çok sevindim arkadaşım bende Kuranı anlayarak okumayı o kadar çok istiyorum ki arkadaşım imamhatip lisesine gidiyo dışardan bitirmek için öğreniyo gidip bi danışsammı dedim alırlarmı ki lise bitirmiş bir insanı
canım bildiğim kadarıyla şimdi camilerde ücretsiz veriyorlar eğitim git bir camiye sor yönlendirirler.istersen ben netten araştırım senin için izmir neresindesin sen ona göre bakayım...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.