İçinden geçeni paylaş...
1.544.531 görüntülenme · 25.047 yanıt
İçin mi daralıyor? O biliyor.
♦ Ya Fettâh! de.
Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.
♦ Ya Selâm! de.
Canın mı yanıyor? O'na sığın.
♦ Ya Habîr, Ya Hakîm, Ya Hasîb! de.
Gönlün mü kırık? O'na dayan.
♦ Ya Cebbâr, Ya Veliyy! de.
Günahların mı var? O'na yönel.
♦ Ya Tevvâb, Ya Ğaffâr, Ya Afüvv! de.
Şükretmek mi istiyorsun? O'na secde et.
♦ Ya Bedî! de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor.
♦ Ya Semi, Ya Mucîb! de.
Ve seni yaratan RABBİNE;
♦ Ya Vedûd..! Sen'i seviyorum. De
gelen bir sms payaşmak istedim.....
♦ Ya Fettâh! de.
Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.
♦ Ya Selâm! de.
Canın mı yanıyor? O'na sığın.
♦ Ya Habîr, Ya Hakîm, Ya Hasîb! de.
Gönlün mü kırık? O'na dayan.
♦ Ya Cebbâr, Ya Veliyy! de.
Günahların mı var? O'na yönel.
♦ Ya Tevvâb, Ya Ğaffâr, Ya Afüvv! de.
Şükretmek mi istiyorsun? O'na secde et.
♦ Ya Bedî! de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor.
♦ Ya Semi, Ya Mucîb! de.
Ve seni yaratan RABBİNE;
♦ Ya Vedûd..! Sen'i seviyorum. De
gelen bir sms payaşmak istedim.....
KaLBuN_KeSiREvet canım. Pek hissedilmemiş. 4.5
ALLAH'tan hissedilmemiş sonra aklımı yitircek gibi oluyorum :)
Deprem fobisi var zaten üzerimde aşırı derecedee :/
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Çeşm-i BülbülALLAH'tan hissedilmemiş sonra aklımı yitircek gibi oluyorum :)
Deprem fobisi var zaten üzerimde aşırı derecedee :/
Kötü yaa.. Ben büyük depremleri hiç hissetmemiştim...
Ama çok korkarım. Rabbim korusun..
O, gaybı bilendir. Kendi gaybını (görülmez bilgi hazinesini) kimseye açık tutmaz (ona muttali kılmaz.) Ancak elçileri (peygamberleri) içinde razı olduğu (seçtikleri kimseler) başka. Çünkü O, bunun önüne ve arkasına izleyici (gözetleyici)ler dizer. (Cin Suresi, 26-27)
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,
elif biltekin,Huyela,,Mehmet Asa,mir_erhan,semra61
haydi sizde katılın nuray (tsunami) kardeşimizin bebeği için yapacağımız dualara.kardeşimizin çok ihtiyacı var hepimizden bebeği için dua bekliyor lütfen allah rızası için...
elif biltekin,Huyela,,Mehmet Asa,mir_erhan,semra61
haydi sizde katılın nuray (tsunami) kardeşimizin bebeği için yapacağımız dualara.kardeşimizin çok ihtiyacı var hepimizden bebeği için dua bekliyor lütfen allah rızası için...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Es selamu aleykum ve rahmetullah tüm forum üyeleri..
Arkadaşlar acil olarak şimdi, şu anda, elimizden ne geliyorsa, minik Cahide için onu yapalım.
Dua edelim.. Şifa ayetleri ve Efendimiz'in (salllahu aleyhi ve sellem) yapmış olduğu şifa duası, Ya Şafi ,Yasin ya da içinizden nasıl dua etmek geliyorsa o şekilde..
Arkadaşlar acil olarak şimdi, şu anda, elimizden ne geliyorsa, minik Cahide için onu yapalım.
Dua edelim.. Şifa ayetleri ve Efendimiz'in (salllahu aleyhi ve sellem) yapmış olduğu şifa duası, Ya Şafi ,Yasin ya da içinizden nasıl dua etmek geliyorsa o şekilde..
ŞİFA AYETLERİ
1- Ve yeşfî sudûra kavmim-müminîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.
2-Yâ eyyühen-nâsü kad câet küm mevızatun min Rabbikum ve şifâül-limâ fis-sudûri ve hüden ve rahmetün lil-müminîn.
3-Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâül-linnâsi inne fî zâlike leâyetel-likavmiy-yetefekkerûn.
4-Ve nünezzilü minel-Kurâni mâ hüve şifâüv-ve rahmetül-lil-müminîn.
5-Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.
6-Kul hüve lillezîne âmenû hüden ve şifâün.
Bu dünya gidenlerini tek birkerede uğurlar, merhabası birse hoşçakalıda birdir nedendir bunu hiç anlamzlar PLatonik aşıklar.
BİZDE PLATONİK AŞIKLARDAN OLMAYALIM...
BİZDE PLATONİK AŞIKLARDAN OLMAYALIM...
arkadaşlar az önce tsunami (nuray) kardeşimizle konuştum.miniğimizin durumu iyi değilmiş.doktorlar herşeye hazırlıklı olun biz elimizden gelen herşeyi yaptık demişler.kardeşimiz bizden son bi dua istedi.şifa ayetleri,yasin ve ya şafi okuyalım diyoruz.sınırsız..
yeterki dua edelim kardeşimizin bebeği için.hepinizin katılımını bekliyorum... (hicran)
yeterki dua edelim kardeşimizin bebeği için.hepinizin katılımını bekliyorum... (hicran)
ALLAH c.c. acil şifalar versin. Hakkında hayırlısını versin. RAB'bim herşeyi bizden iyi bilendir. Ya RAB kardeşimizin yavrusunu bağışla sen HAY'sın istersen ölü toprağa can verirsin. Kullarını sen en iyi bilensin. Senin rızan için kardeşlerine dua eden bu insanların duasını kabul et.
Amin.
Amin.
MuhtazafALLAH c.c. acil şifalar versin. Hakkında hayırlısını versin. RAB'bim herşeyi bizden iyi bilendir. Ya RAB kardeşimizin yavrusunu bağışla sen HAY'sın istersen ölü toprağa can verirsin. Kullarını sen en iyi bilensin. Senin rızan için kardeşlerine dua eden bu insanların duasını kabul et.
Amin.
amin yarabbim sen kabul et dualarımızı...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ALLAH'IM! Sen benim DUALARIMI, Bana DUA edenlerin DUALARINI ve Benden DUA isteyenlerin DUALARINI kabul eyle..!
KaLBuN_KeSiRarkadaşlar az önce tsunami (nuray) kardeşimizle konuştum.miniğimizin durumu iyi değilmiş.doktorlar herşeye hazırlıklı olun biz elimizden gelen herşeyi yaptık demişler.kardeşimiz bizden son bi dua istedi.şifa ayetleri,yasin ve ya şafi okuyalım diyoruz.sınırsız..
RABBİM şifa versin.. :/
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Rabbim zor günlerimizde bizlere merhamet etsin...
Hocamızın bir sözü vardı..... derdin en zor anında.... ölüm,hastalık,felaket gibi... insan bir yumruk yemiş gibi olur şoka girer....işte ilk sınav budur....isyan etmez ...gelene amenna dersen....ne güzel...
bu sözü hiç unutmuyorum....KUL her daim imtihanda....
Hocamızın bir sözü vardı..... derdin en zor anında.... ölüm,hastalık,felaket gibi... insan bir yumruk yemiş gibi olur şoka girer....işte ilk sınav budur....isyan etmez ...gelene amenna dersen....ne güzel...
bu sözü hiç unutmuyorum....KUL her daim imtihanda....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.